USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У чорній бухгалтерії ПР немає підписів Манафорта, - Холодницький

19 Листопада 2016 15:53
У чорній бухгалтерії Партії регіонів згадується тільки прізвище американського політтехнолога, який до серпня очолював передвиборний штаб Дональда Трампа, радника Януковича Пола Манафорта, але немає жодного підпису.

Про це сказав голова Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в інтерв'ю zn.ua.

"В "амбарний книзі" є тільки прізвище Манафорт. І немає жодного його підпису. Завтра можуть з'явитися такі ж скани, тільки щодо Валентини Самар (журналіст zn.ua, - ред.) на три мільйони доларів. Адже таке може бути? Або щодо Холодницького, або Ситника. Дуже вигідно зараз робити такі скани", - сказав Холодницький.

Глава САП пояснив, що всі підписи схожі, невідомо, хто саме розписувався і підстав для оголошення підозр, в тому числі і Манафорту, немає.

Холодницький відповів, що розслідування цього епізоду на тій же стадії, що і три місяці тому.

Нагадаємо, народний депутат Сергій Лещенко оприлюднив папери про те, що загальна сума виплат на ім'я Манафорта у бухгалтерії ПР - ­нібито понад 12 мільйонів доларів. Цим самим, пишуть ЗМІ, Національне антикорупційне бюро України втягнуло країну у міжнародний скандал за участю США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сераховичі Показати IP 19 Листопада 2016 16:02
Не зрозуміло? Я отримую зарплату на банківську карточку і не розписуюсь в жодній "амбарній книзі" У всіх розвинених краінах розрахунки проводяться по безналу! А Манафорт повинен був розписатись за 12 млн дол? Взагалі Холодницький відповідає займаній посаді????
Василь до Сераховичі Показати IP 19 Листопада 2016 19:01
Ну ви сьогодні просто рекорди б'єте! А де вказано що він їх взагалі отримав, на якій карточці? Вам на карточку гроші приходять? Через банки мабуть гуляють, поки на ваш рахунок доберуться? А йому вони ні на яку карточку взагалі не приходили! Тільки сказали що ніби є в якихось паперах прізвище. Ферштейн?
Анонім Показати IP 19 Листопада 2016 20:47
А якби Трамп програв вибори? Став би Холодницький так заступатись за Манафорта? Зараз наші політики пасуть задніх. Один Аваков чого вартий зі своїм "маргінал" щодо Трампа. Все повидаляли зі своїх сторінок.
Сераховичі до Василь Показати IP 20 Листопада 2016 10:50
Погоджуюсь. Адже в Украіні якщо навіть спіймали на передачі хабара і навіть міченими купюрами -то це ще не доказ .що це кошти!.що це хабар! і що присутній факт передачі! А тим більше "амбарна книга" в якій ТАКІ суми та вказані прізвища! Якщо потрусити декілька мішків де була мука-то на млинці для себе любимого можна настаратись! -і справу завершити за недостатньою кількістю доказів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus