USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку гроші на ремонт ліфтів збиралися використати на стратегію міста

23 Червня 2016 22:27
200 тисяч гривень на розробку стратегічного плану розвитку міста. Саме таку суму пропонувалося виділити, та депутати цю суму не погодили.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії Луцької міськради сьогодні, 23 червня.

Так, у змінах до бюджету міста пропонувалося зменшити видатки бюджету розвитку спеціального фонду бюджету департаменту житлово-комунального господарства на капітальний ремонт ліфтів в сумі 200 тисяч гривень та спрямувати їх до загального фонду виконавчому комітету Луцької міської ради на розробку стратегічного плану розвитку міста.

Коли ж депутати почали з’ясовувати на що саме і кому мають надійти кошти, то директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова відповісти не змогла і мусила уточнювати це питання в телефонному режимі з першим заступником міського голови Тарасом Яковлевим.

Посадовець їй пояснив, що виконавців цих робіт ще не визначили. Ймовірно, це може бути Інститут розвитку міста (цей проект, до слова, свого часу в Луцьку презентував нардеп Ігор Гузь разом з колишнім заступником Луцького міського голови з команди колишнього градоначальника Богдана Шиби Владиславом Стемковським).

Крім того, Тарас Яковлев повідомив, що ці гроші мають піти не на гонорари виконавцям, а на «соціальні дослідження, опитування, роздатковий матеріал».

Та депутати пропозицію виділити 200 тисяч гривень, які повинні бути використані на ремонт ліфтів, не підтримали. Тим більше, додають вони, в міській раді створена робоча група з цього питання.

Зауважимо, про Стратегію розвитку Луцька в місті говорять не перший рік, але далі розмов досі ніхто не просунувся.

Так, у 2015 році, в міській раді заявили, що відновлюють роботу над Стратегією, в якій бачать такі пріоритетні напрямки: розвиток малого і середнього бізнесу, промислових зон, освіти, розбудовування міста як студмістечка, розвиток ІТ-напрямку і туризму. А раніше громадські активісти повідомили,

що розробляють стратегію планування розвитку Луцька на 2015-2030 роки
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Бюджет Показати IP 23 Червня 2016 22:40
Люди немають за шо лікуватися і жити, а він гроші на «соціальні дослідження, опитування, роздатковий матеріал».
Ліфт Показати IP 23 Червня 2016 23:08
Відключіть ліфти цим "стратєгам".
1234 Показати IP 23 Червня 2016 23:10
планують виділити гроші на якісь книжки. а видавати їх буде дана наварчук.
Анонім до 1234 Показати IP 24 Червня 2016 11:46
Дійсно ця получокнута.Які книжки,кому вони потрібні.,.
Лучанин Показати IP 24 Червня 2016 02:42
не вигоріло попиляти баблішко. ай-яй-яй

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus