USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Правому секторі не хочуть «обезглавленої» міліції

24 Березня 2014 14:34
«Знайти чесного міліціонера важко, але начальника міліції обрати все ж потрібно» - вважає очільник «Правого сектору» на Волині Павло Данильчук.

На цьому він наголосив під час громадського обговорення кандидатів на пост начальника Управління МВС у Волинській області сьогодні, 24 березня.

До слова, представники Правого сектору запізнились на захід аж на годину. Тому Павло Данильчук перепросив усіх присутніх за запізнення, мовляв, не встигли, бо приїхали на обговорення прямо з кордону.

На думку лідера організації, усі троє кандидатів на роль очільника Волинського УМВС «більш-менш можуть претендувати на цю посаду».

Нагадаємо, сьогодні на діалог із представниками громадськості та пресою прийшли три кандидати на посаду очільника волинської міліції: Павло Алєксєєнко, Олександр Балицький та Василь Коваль.

«Знайти чесного міліціонера важко, утім, нам треба, аби міліція запрацювала. Волинська міліція не може бути «обезглавлена», тож новий начальник потрібен, адже у правоохоронних органах має бути певна стабілізація», - зауважив він.

Також Данильчук сказав, що до цих трьох представників на посаду начальника УМВС у Правого сектору мінімум запитань, оскільки з ними активісти уже зустрічалися раніше.

«Головне, щоб призначення нових керівників відбувалося за згодою громадськості», - резюмував він, після чого покинув разом із «підопічними» приміщення ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
полісянка Показати IP 24 Березня 2014 14:39
«Головне, щоб призначення нових керівників відбувалося за згодою громадськості» А от ПС це самий "цвіт" громадськості?!:) А ще є Ковель, Володимир, Нововолинськ, Ратно, Любешів... там не волиняни живуть? Чому горстка людей вирішує долю всієї Волині?! Чи вони думають: а там полішуки, вони і так "проглотять" що їм всунуть?! Так не робиться!!!
пора Показати IP 24 Березня 2014 14:41
коментар було видалено
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 14:48
А так само як і на майдані ніхто не запитав, це у них девіз такий!
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 14:53
за що вмирали люди не зрозуміло. Громадскість не активна, мафіозні групування знову проштовхують своїх.
я Показати IP 24 Березня 2014 15:01
Дибілу Данильчуку і ко пояснюю - начальника області призначає міністр, і в тебе ніхто не буде питати є якісь запитання да кандидата чи немає. Пора самим сушити сухарі
ПаТРОН до я Показати IP 24 Березня 2014 17:09
дибілу "я" пояснюємо, - що патріоти , ті що перемогли в революції і що скинули кривавого царя, мають разом з народом, першочергове слово при призначенні керівників на місцях - про "призначення зверху" - ЗА - БУДЬ - ТЕ !!!
Достовірне джерело Показати IP 24 Березня 2014 15:19
Активісти Правого сектору нещодавно побили комуністів Кононовичів і їхнього адвоката Муху, якого скинули з другого поверху і він отримав травму ноги. Знову незаконно зайняли їхній офіс, що належить їм на праві власності. Як ці люди можуть вирішувати питання про те бути чи не бути комусь начальником міліції? Це звірі і звичайні бандити.
Дід Парафін до Достовірне джерело Показати IP 24 Березня 2014 21:19
ага, і ограбили напівкартонного охвіса на півтори мільйони:)))
Юрист Показати IP 24 Березня 2014 16:10
Дореволюціонувалися, до того що кандидатуру начальника УМВС погоджують зеки, колишні, або такі як Данильчук, потенційні у скорому майбутньому...
Надіюсь Показати IP 24 Березня 2014 16:23
новий начальник не буде с*икуном і дуже швидко притягнае таку "громадськість", за регулярне порушення закону і створення бандформувань!
Петро Показати IP 24 Березня 2014 17:03
Прапвильно данильчук каже - яка ж чесна людина може бути мєнтом - якщо невмієш красти, то научать, якщо не хочеш красти, то заставлять, якщо дуже нен хочеш - "попросять" з органів... ДАНИЛЬЧУК І ПС - ТАК ТРИМАТИ !!!
43 Показати IP 24 Березня 2014 18:11
самий чесний в нас Данильчук!!! Божий одуванчик! Коли 3 роки назад ларькі перевіряв на предмет продажу алкоголю підліткам такі бабоси косив. А хто відмовлявся платити - викидав відео закупки в інтернет - тіпа, ось подивіться як круто ми їх інспектуємо. Депутат - звучить гордо!
cоромно дивитись Показати IP 24 Березня 2014 19:22
Це не країна, а дурдом!!! правий сектор, той, що був понад політикою вже у великій політиці!!! Яроша в президенти і ми будемо, як Чечня!!! Хлопці, щоб займатися політикою треба, хоча б трохи бути мудрими, виваженими, а головне Чесними!!! Вам знайомі такі якості???? це не тільки від Яроша возити гроші до Луцька!!!
Українець Показати IP 24 Березня 2014 21:27
Нова відзнака для правого сектору і інших сектантських груп Герой Кримської Війни, За Героізм при поджоге.
Швыдкой приди паряда Показати IP 3 Квітня 2014 00:46
Ей старая гвардия!!! Ты вчерашний день! Забирай своего Швыдкого и уматывай пока не позно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus