USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині хочуть, щоб дільничні інспектори були авторитетами

24 Березня 2014 12:12
«Дільничний інспектор повинен бути місцевим авторитетом», - сказав один із кандидатів на посаду очільника УМВС на Волині Павло Алєксєєв.

Громадське слухання стосовно кандидатів на посаду начальника Управління МВС у Волинській області відбулося сьогодні, 24 березня.

Так, зі слів модератора обговорення Михайла Шелепа, виконувач обов’язків міністр внутрішніх справ Арсен Аваков сказав, що процедура обов’язково повинна відбуватися за участю громадськості.

Зі слів громадських активістів, громадське слухання – це публічне обговорення кандидатів, тоді як у Києві відбулася домовленість про те, що будуть враховані професійні якості кандидата, а з іншого боку – схвалення чи засудження цієї кандидатури.

Нагадаємо, що громадський сектор Волині запропонував алгоритм громадських слухань, який і буде застосований для обговорення кандидатур на керівні посади Волині.

Керівник групи люстрації Самооборони Майдану Іван Мирка розповів про важливість громадських обговорень. Тиждень тому у Києві зібрали активістів всіх громадських комітетів України.


Сьогодні на діалог із представниками громадськості та пресою прийшли три кандидати на посаду очільника волинської міліції: Павло Алєксєєнко, Олександр Балицький та Василь Коваль.

Першим про себе розповів полковник Павло Алєксєєнко. Він родом із Рівненської області. З 1986 року проходив службу на Волині, тут його сім’я, діти, поховані батьки. В 1995 році прийняв присягу на Театральному майдані, тоді й розпочав створення Національної гвардії на Волині.

«Я очолив цю частину, так би мовити, вивів її з лісу. Потім її перейменували на Внутрішні Війська. В 2002 році командир міліцейського полку оперпризначення перевели у Севастополь, де я керував цим підрозділом», - додав він.


Як пояснив правоохоронець, в його планах на майбутнє - залучити громадськість до діяльності роботи міліції та створити громадські ради. Також він припустив, що на Волині – цілком можливе й введення когось від громадської ради в колегію УМВС: «Потрібно піднімати рівень дільничних інспекторів у районах . Адже в селах дільничний інспектор має бути саме тією людиною, яка повинна знати кожного «в обличчя». Це має бути місцевий авторитет. Можливо, він ніколи не служив у міліції, але народ повинен йому довіряти. Він має займатися побутовими питаннями, як ото крадіжка курки», - зазначив Петро Алєксєєнко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
991 Показати IP 24 Березня 2014 12:21
Алексеєнко - нормальний мужик. Нехай би був. Він кращий за Швидкого точно.
спостережливий Показати IP 24 Березня 2014 12:25
цілком адекватний
ася Показати IP 24 Березня 2014 12:27
Авторитети всі в тюрмі ..повипускайте їх. І вони навидуть порядок набагато швидше чим дійсна влада...
Театральный майдан Показати IP 24 Березня 2014 12:38
Як на театральному майдане присягу принимал, то да, свой в доску... Если не найдете никого, кто принимал присягу в цирке, то да, только он...
Петро Показати IP 24 Березня 2014 12:40
Вибачте, але переважна більшість дільничих інспекторів які нині займають посади це рвачі, а на займаних посадах повинні бути інтелегентні, інтелектуальні, порядні особистості які повинні мати державну фінаносову підтримку, адже при нинішньому пянкому, алкогольному отруєнні жителів, коли в їхніх мізках лишень залишається агресія, невизначеність, а особливо не захищеність своїх осель, певні особи стають неадеквватні до своїх вчинків, чим і насичине нині суспільство.
Мент Показати IP 24 Березня 2014 13:00
Коваль випадковий на Волині чоловік хто запропонував його кандидатуру.Крім нього самого.56 років з Хмельницька це нове обличчя Волинської міліції.Пан Шелеп дайте відповідь у коментарях.
лама Показати IP 24 Березня 2014 13:30
пашка, а ти красава. Давно тебе не бачила, але на фото ти дійсно у формі та повному бойовому дусі. Якщо очолиш міліцію області, надіюся, не підведеш. Тим більше, ти ніколи не прогинався під місцевими бізнесюшками, не повз до їхніх тронів на колінах, навіть сотку з ними не хотів піднімати. Ось таких би побільше у нашій міліції, а не "бабів" у лампасах, які навіть коменти бояться давати!
hhh Показати IP 24 Березня 2014 14:19
не прогинався під місцевими бізнесушками бо був ніким... і звати його ніяк....
... Показати IP 25 Березня 2014 20:16
Добре ж вміють перекручувати, та трактувати сказане, на свій лад .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus