USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Рожищенському районі будуть контролювати «піщаних бізнесменів»

2 Липня 2015 17:01
Створили робочу групу щодо вирішення проблем піщаних кар’єрів у Рожищенському районі та ремонту доріг, які були пошкоджені через вивіз піску.

Про це стало відомо під час засідання громадської ради при Рожищенській районній державній адміністрації у четвер, 2 липня, - повідомляє прес-служба «Народного Контролю».

Нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що промисловий видобуток піску перетворює шляхи Рожищенського району в бездоріжжя.

26 червня люди самостійно перекрили дорогу у Рожищенському районі, щоб зупинити потік фур, які курсують трасою, незважаючи на те, що їхня вага – понад норму.

На засіданні громадської ради при РДА були присутні, зокрема, голова Рожищенської райради Андрій Музика, депутат Волиньради Віктор Прокопчук, голови Сокільської, Луківської, Носачевичівської сільських рад, представники власників кар’єрів і громадські активісти.

Отож, під час засідання була створена робоча група, до якої ввійшли громадські активісти та представники профільних установ ДАІ, управління Держкомзему, управління сільського господарства, управління екології та голови сільських рад.

Робоча група вивчатиме документацію про законність діяльності кар’єрів та напрацьовуватиме пропозиції щодо спільного вирішення ремонту доріг.

Група має надати відповідні висновки до 20 липня. Опісля відбудуться збори за участю селян щодо роботи піщаних кар’єрів.

Нагадаємо, загалом у Рожищенському районі є три піщані кар’єри, проти яких воює громада: Сокільський, Крижівський і Носачевичівський. Громадські активісти застерігають, що ситуація з видобутком піску починає нагадувати ситуацію з копальнями бурштину на Маневиччині.

До слова, як повідомляє "Громадське.Волинь", під час засідання районна влада разом з Громадською радою при РДА ініціювала підписання меморандуму про відповідальність між власниками піщаних кар’єрів і громадою.

Однак, до підписання угоди так і не дійшло.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
А що так Показати IP 2 Липня 2015 22:40
Бурий з Дулюком і Данильчуком запираються? Бабла їм просто ніхто не дає - от і пєжаться, *****!!! А коли Дулюк старший заплатить податки в казну за контрабанду??? ****!!! Глянемо, як вони будуть янчати, коли Дудка повезе на Привокзальну зерно - там вага авто теж офігєнна, але він пацан конкретний - гратися з такими ******** не буде, швидко їх... Глянемо на цю клоунаду далі.
бандеровець Показати IP 2 Липня 2015 22:59
а з якого перепугу Дудка повезе зерно на Привокзальну? Але згідний ,що він з ними гратися не буде))))
А тому до бандеровець Показати IP 2 Липня 2015 23:13
повезе, що у нього там склади.
бандеровець Показати IP 3 Липня 2015 06:21
на привокзальный? ніколи не були в думаю ,що їх там і не буде
Дурню, до бандеровець Показати IP 4 Липня 2015 13:36
на Привокзальну в Рожищах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus