USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Володимирі-Волинському представили нову очільницю теплокомуненерго

12 Квітня 2016 10:39
Нового директора теплокомуненерго Володимира-Волинського представили сьогодні, 12-го квітня, на оперативній нараді у міського голови княжого міста, - повідомляє «БУГ». Посаду зайняла Анна Рубанова.

Призначення на займану посаду пані Анна отримала ще вчора.

Так, нова чиновниця розповіла, що освіту здобувала спочатку в технікумі, після цього навчалася у Львівському політехнікумі на факультет теплогазопостачання і вентиляції. Отримала диплом магістра та за направленням влаштувалася на роботу у Нововолинськтеплокомуненерго, де пропрацювала 2,5 роки контролером якості послуг.

Пані Рубанова також працювала у Володимир-Волинській філії ПАТ “Волиньгаз” на посаді інженер охорони праці, в зв’язку з тим, що попередній інженер перебувала у декретній відпустці. Саме після цього місця роботи, Анна Рубанова перейшла працювати у “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” на запрошення у 2012-му році тодішнього директора Романа Лисюка. У комунальному підприємстві працювала інженером паливно-енергетичних ресурсів.

“Я тільки розпочала складати плани, ознайомлююся зі специфікою роботи. Кадрових змін не передбачаю, адже колектив мені подобається. Хочу змінити специфіку роботи, більш скерувати на погашення боргів. До незалежної профспілки прислуховуватися буду, але рішення прийматиму самостійно. Думаю спільну мову з профспілкою знайдемо та будемо працювати разом на благо підприємства. Відчуваю у собі сили вивести наше підприємство на нормальний рівень діяльності”, – розповіла Анна Рубанова.

Міський голова Петро Саганюк розповів, що на цю посаду, окрім пані Анни, претендувало ще два чоловіки, але вибір зупинився саме на ній. Про двох інших кандидатів відомо лише, що один із них працює на комунальному підприємстві, по іншого – нічого.



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що через борги КП “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” припинили постачання блакитного палива. Відтак, без гарячої води опинилися і мешканці Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus