USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Володимирі-Волинському шукають люстраторів

9 Квітня 2014 15:00
:ителів міста Володимира-Волинського і Володимир-Волинського району кличуть на громадські слухання з обговорення кандидатів у люстратори, які відбудуться 14 квітня.

До процесу організації громадської люстрації (увійти до робочої групи або ж стати кандидатом у люстратори) у місті та районі може долучитися кожен бажаючий, - повідомляє робоча група Комітету громадської люстрації. Контактний телефон робочої групи: 063-151-80-41.

Отож, 14 квітня 2014 року о 18 годині у приміщенні районного будинку культури відбудуться чергові громадські слухання з обговорення кандидатур Сергія Барщевського, Григорія Галіцина, Андрія Дячука, Костянтина Зінкевича, Наталії Кондисюк, Олени Янчук, Тараса Ярмолюка і Валентини Борусевич до Комітету громадської люстрації у м. Володимирі-Волинському і Володимир-Волинському районі. Інформація про кандидатів розміщена на сайті http://mistovechirne.in.ua.

До Комітету громадської люстрації у місті та районі запропоновані такі кандидати, що не мали заперечень на громадських слуханнях, які відбулися 7 квітня 2014 року: Олексій Петрунін, Олександр Ватько, Антоніна Солодуха, Володимир Грек, Віктор Малофєєв, Ольга Наконечна, Кристина Павлюк, Світлана Дубицька, Сергій Савюк, Володимир Схань, Анатолій Ярмощук.

Робоча група збирає відомості про цих осіб до затвердження їхніх кандидатур на віче у Володимирі-Волинському.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, розпочалая процедура громадської люстрації щодо колишніх та теперішніх очільників Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
11 Показати IP 9 Квітня 2014 15:05
не мали заперечень бо громадян , на слуханнях було 3,5 людини. Гнати тих люстраторів.
800 до 11 Показати IP 9 Квітня 2014 15:22
так то ж не кастрирують, а люстрирують, нічого страшного для вас не буде. підете буряки сапати, бо більше ні на що не здатні. а на ваше місце прийде хтось інший, який не буде брати хабарі.
на власні очі Показати IP 9 Квітня 2014 15:45
був присутній на так званих громадських слуханнях, яке як раз і розпочалося з того, що було визнано не легітимним у зв,язку із малою присутністю "громадян")) А щодо "відсутності заперечень", то вони були до усіх, хоч і висловлювалися 1/24 зайнятого залу РБК.
Микола до на власні очі Показати IP 9 Квітня 2014 16:01
До Петруніна і Дубицької не було заперечень. Тож не треба ля-ля. Я там був і чув. Ватьку, Ярмощуку таки закидали деякі речі.
народ це справжнІй л Показати IP 11 Квітня 2014 01:06
грек злодІй зІ змІшторга ярмощук розІкрав райспоживспІлку чайковська крала у военторзі сусік будучи секретарем ради на службовому авто міськради Іздив брати проституток пІд мІст про яку люсчтрацІю ви говорите карпюша крав і крадена митниці з ними толку не буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus