USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В освітній депутатській комісії - зміни

3 Лютого 2014 13:30
Освітніми питаннями Луцька займатиметься Ірина Констанкевич.

У постійних депутатських комісіях міськради – зміни. До складу постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, мови включили ще одного депутата міськради. Про це стало відомо під час засідання комісії сьогодні, 3 лютого.

Членом комісії стала депутат Ірина Констанкевич, яка перемогла на проміжних виборах до міськради в 5 одномандатному виборчому окрузі.

Нагадаємо, до складу комісії входили депутати Анатолій Пархом'юк та Аскольд Пекарський. Члени комісії розглянули заяву Ірини Констанкевич і проголосували за включення її до складу комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Леся Показати IP 3 Лютого 2014 15:07
Мудрий викладач,тактовна i чесна людина.
Вчитель Показати IP 3 Лютого 2014 17:04
Особисто не знайомий з пані Іриною Констанкевич. Сподіваюся вона наведе лад у нашій луцькій освіті. Окремі керівники навчальних закладів та і у міському управлінні освіти як кажуть "позажиралися". Керівники уроки не проводять, а якщо і проводять - то в середній ланці школи і не зовсім якісно. На роботу приймають по дзвінку і за подяки.... Луцька освіта (не вся зрештою) займається виключно окозамилюванням, показухою. особливо це відчутно при закінченні навчального року. Почати треба з заміни окремих керівників навчальних закладів. По 10-20 років позасідали в кріслах. Педагогічні журнали бачать лише коли надходять останні у шкільні бібліотеки та кабінети, а їх не читають.
Ірина Никифорівна Показати IP 3 Лютого 2014 20:49
Вірю в чесність, порядність, світлий розум і нові підходи на освітянській ниві! Успіхів!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus