USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинян закликають взяти участь у люстрації

19 Серпня 2014 13:09
Громадська ініціатива «Люстрація Волинь» запрошує усіх мешканців області взяти участь у люстрації чиновників. Метою проекту «Люстрація.Волинь» є очищення влади від корупціонерів за допомогою громадськості, - інформують організатори.

На сайті проекту ви зможете безпосередньо брати участь у процесі люстрації, а саме – аргументовано висловлювати свою довіру або недовіру діючому чиновнику або кандидату на посаду, - йдеться в повідомленні.

Згідно з результатами таких голосувань та аргументів громадська ініціатива «Люстрація.Волинь» домагатиметься відсторонення або звільнення дискредитованих чиновників, проведення службових перевірок, використовуючи всі механізми інформаційного впливу, за допомогою громадських акцій протесту та інших демократичних заходів.

Громадська ініціатива «Люстрація.Волинь» пропонує місцевим громадським та правозахисним організаціям, засобам масової інформації долучатися до процесу люстрації та брати активну участь у проекті, а також стати партнером громадської ініціативи «Люстрація.Волинь», уклавши відповідний договір.

Громадська ініціатива закликає небайдужих громадян, активістів взяти участь у проекті. Анкети на чиновників можна заповнювати безпосередньо на сайті люстрації.

Наразі на сайті додані три анкети. Щоправда, зазначений Анатолій Коцура вже не обіймає посаду прокурора області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Аня Показати IP 19 Серпня 2014 13:42
А ви першого Гунчика пролюструйте. У коментах була інформація,що йому за 8 днів нарахували 108 тисяч запитайте за що? Це по яких параметрах ви оцінюєте людей.За які заслуги таке бабло. Завод на лопатках,люди не можуть одержати тисячі сльозних грошец.От вам корупція. Три віли, а машин ніхто не знає скільки
Маня до Аня Показати IP 19 Серпня 2014 13:45
Ну якщо у вас джерело це коменти... То про що можна говорити?:)))
громада Показати IP 19 Серпня 2014 13:43
Країну відновлювати, будувати треба, а вони все люструють і люструють... ну дістали вже ті нероби!!! Можна було зрозуміти якщо б той комітет люстрації очолив, наприклад, Пилипюк, Цибульський, Діброва... хтось з тих людей, які щось зробили, створили робочі місця і дбають про людей! А так одні нероби все і вся люструють! Геть!!!
читач до громада Показати IP 19 Серпня 2014 16:37
тому і люструють що нероби....чим ще мають зайнятись по цілих днях....
$$$$$$$$ Показати IP 19 Серпня 2014 13:52
що таке ,,люстація,,?
Анонім Показати IP 19 Серпня 2014 13:52
Це все мильна булька.Ніхто не буде нікого люструвати. Що тут люструвати .Перевіврив доходи і витрати.Якщо доходи перевищують витрати,запитати де взяв. Перевірити чи законні гроші. Ось і все. А так це все фігня.Люсьрувати будуть пенсіонерів у яких пенсія 1000 грн. Сміх та й годі
ррр Показати IP 19 Серпня 2014 14:04
Ратніувський район люструвати весь!!!! А знаєте хто в Ратне майбутьній голова РДА??? Харлам АНДРІЙ)))))))))))))))))))))))))------------ Що скажете??????
ОООО до ррр Показати IP 19 Серпня 2014 14:58
Це району кінець там що татусь що синочок-ну що патріоти доборолися??Ті ж самі рулять
Гоша до ррр Показати IP 19 Серпня 2014 14:20
Нафіга нам твоє Ратне?!!
44 Показати IP 19 Серпня 2014 14:20
у наших громадян люстрація - це звільнити усіх, хто працює на високих посадах, пустити по світу їх і їхніх дітей.... а чи це потрібно нам, щоб краще жити??? думаю, - ні. краще встановити жорстку відповідальність за корупцію, а люди хай працюють, хто ж буде робити їх роботу!?
Анонім до 44 Показати IP 19 Серпня 2014 15:27
Правильно підтримую стопроцентно.Але такого не буде люди дорогі.Ми ніхто і нас ніхто не слухає
лучанка до 44 до 44 Показати IP 19 Серпня 2014 15:59
Правильно- жорстка відповідальність за корупцію! Дисципліна на всіх робочих місцях! Професіоналізм! Це має бути основою. А не бігати і на когось жалітись, особливо від заздрості. Якщо людина працює, то і повинна щось мати., повинна заробити на житло, відпочинок. Але в нашій країні чомусь не так.
Olha Показати IP 19 Серпня 2014 14:24
Метою проекту «Люстрація.Волинь» є очищення влади від корупціонерів за допомогою громадськості, - інформують організатори.-------------------------------------------Погано ,коли агресивні неандертальці нав'язують свій спосіб життя інтелектуалам.Рівень неандертальця-заср***ся ,а потім очищатися на свята.У інтелектуала не очищають владу,а пишуть закони ,за якими до влади не приходять мавпи.а якщо і проскочать,то їх можна швиденько прибрати.
44 до Olha Показати IP 19 Серпня 2014 14:29
саме так!!
Волинь Показати IP 19 Серпня 2014 14:50
Ошукані вкладники Західінкомбанку зверталися у всі можливі державні та контролюючі органи притягти до відповідальності злочинця Бєліка, нач.управління нацбанку волинської області, котрий 5 років кришував общак юри єнакієвського, за час кришування Бєліком Західінкомбанку понад 200 вкладників померли, не отримавши свої заощадження , так необхідні на ліки. Вкладники Західінкомбанку написали вимогу Бєліку піти геть, написали заяву у прокуратуру області про злочин Бєліка, ці заяви підписали понад сто волинян, а реакції ніякої.
44 до Волинь Показати IP 20 Серпня 2014 09:56
Прокуратура та інші державні органи працюють згідно з тими законами, які приймає Верховна Рада. Тому й виходить замкнуте коло: проблема - звертаються ошукані в правохоронні органи, а механізму захисту немає або ж "порушення" в межах закону. Претензії до тих, хто обирав нардепів і до самих нардепів - до нас "свідомих" громадян. До себе претензії ставити ми не можемо - нас не навчили і самі не хочемо, а до депутатів - теж не можемо. Для нас вони придумали тему люстрації (щоб відволікти від насущної проблеми). Люструвати потрібно кожному себе - заглядити до своєї совісті.
інна Показати IP 19 Серпня 2014 14:52
Нехай вам пощастить А то по кабінетах одні ті самі сидять і нічого не змінюється
Лучанка Показати IP 19 Серпня 2014 14:58
Якщо, головним люстратором виступає САМООБОРОНА та Богдан Томчук, то нехай почнуть із себе. Вони працють на тому, що хтось на когось доносить, а вони починають люструвати. Це що - ми маємо донисити один на одного? Це що - 30-рі роки ЧЧ стліття. А їхнє анкетування складено фахівцями? відповідно до яких вимог? на кому апробоване? якими методами статистики обраховується? Хто це перевіряв? І хто за це відповідає? Що вони будуть порівнювати: яка освіта, з якої партії, скільки нерухомості, дач і т.д. А вони якого роду фахівці? яке їхнє майно? Де можна взяти про них інформацію? Інформації з їхнього сайту вірити не можна!
Анонім Показати IP 19 Серпня 2014 15:11
закону про люстрацію нема - все інше даремна балаканина і обман народу
До анонім Показати IP 19 Серпня 2014 15:15
Обман народу на користь люстраторів.
До Волинян Показати IP 19 Серпня 2014 15:27
Давайте будемо доносити: ми на когось, хтось на нас. Бо в наших люстраторів не ма де взяти достовірної інформації. Вони не знають, з яких інстанцій береться така інформація. Їх цікаво поритись в чиїхось доносах.
Анонім до До Волинян Показати IP 19 Серпня 2014 15:30
Та що тут перевіряти.Перевірити і все все на яву. Що ви гоните дурню якусь.Ми наємо,що дурні, але вже не до такоє межі.Ви ж не усе перевели у західні банки і віли в карман і машини не сховаєте,не всіж порозписували по своїх родичах чи котах
До анонім від До вол до Анонім Показати IP 19 Серпня 2014 15:46
От і я кажу, що перевіряти? Як все наяву. Ви подивіться їхній сайт (люструємо Сидора, Божидарника... ще люструємо...). Скільки місяців люструємо? Якщо їх не має за що люструвати, то що можна говорти про інших? Списки регіоналів є доступними в інтернеті, з автобіографією. А люстратори їх читають перед тим, як предявляти звинувачення?
???? Показати IP 19 Серпня 2014 16:38
Люстрація! Це добре. Але що стосується районів? Наприклад, голова Луцького району, є Цейко Ю.Ф.Людина людяна.Не підвищує голосу на своїх колег. А ось є дані факти що головою Луцької РДА хочуть поставити голову селищної ради Кревського, який був у "регіоналів" за яким горою стоїть колишній голова райради Волошенюк І.В. який проживає у Торчині.Виникає питання що знову регіонали до влади лізуть! Тільки вже не регіонали а по новому вони себе вже називають.
Всезнайко до ???? Показати IP 19 Серпня 2014 17:53
О, Прусяра, ти знову пишеш? Зробити твоє умовне засудження реальною тюрмою?
???? Показати IP 19 Серпня 2014 16:44
Якщо ж проводити люстрацію то проводити її треба добросовісно.Починаючи вищого керівництва до керівників відділів та управлінь. А то міняють шило на мило!
333 Показати IP 19 Серпня 2014 20:06
От взяли на взятці прикордонника от і люстрація а так це все пустодзвін
К.К. Показати IP 19 Серпня 2014 20:50
Яка люстрація? Поки що це пересаджування з крісла в крісло. Заглянете через місяць-два у ВІППО до Олешка П. - може, знайдуться там бувші перші особи області?
Анонім до К.К. Показати IP 19 Серпня 2014 22:09
Войтовичi? Чи це лише плiтки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus