USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині - перші випадки зриву мобілізації

2 Лютого 2015 15:35
На Волині готують документи у військкоматі, аби притягнути до відповідальності тих осіб, які ухиляються від мобілізації. Окрім того, кримінальні провадження відкриті й щодо осіб, які перешкоджали мобілізації.

Про це йшлося під час оперативної відеонаради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з керівниками міст та районів Волині сьогодні, 2-го лютого.

Зі слів тимчасово виконуючого обов’язки військового комісара Волинського обласного комісаріату Романа Кулика, ті, хто уникають мобілізації – будуть притягнуті до відповідальності.

«У нас є 7 таких військовозобов’язаних, які отримали повістки й відмовляються приходити. Щодо них готуються документи для відкриття кримінальної справи. Також є три кримінальних провадження щодо людей, які перешкоджали процесу мобілізації», - розповів комісар.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на Волині усім депутатам районної ради, які перешкоджали мобілізації, вручили повістки. Нагадаємо, раніше комісар розповідав про те, що є перешкоджання мобілізації у Ковелі й Любомлі.

Зауважимо, що потенційними втікачами можуть бути й 2461 особа, саме стільки призовників перебувають у розшуку.

На противагу такій громадянській позиції, в області є понад півсотні волинян, які самостійно звернулися у військкомат, вони хочуть захищати Україну від російсько-терористичних бандитів. Половина з них - уже на службі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Марія Показати IP 2 Лютого 2015 15:45
коментар було видалено
Ваня Показати IP 2 Лютого 2015 15:49
Правильно ,хай ухиляються.Гунчика синків у першу шеренгу, а ми за ними вперед на смерть.На цьому світі грошей не потрібно.За кого гинути? Яка Україна її давно проджали і пропили.Остались ми голі босі раби простоволосі. Ось цих гуляк,що сидять по барах і беріть в АТО
Анонім до Ваня Показати IP 2 Лютого 2015 16:57
перший клієнт є.
Анонім Показати IP 2 Лютого 2015 16:35
Геноцид українського народу.
Анонім до Анонім Показати IP 2 Лютого 2015 16:58
другий клієнт є.
Правда Показати IP 2 Лютого 2015 16:43
коментар було видалено
Анонім Показати IP 2 Лютого 2015 16:45
коментар було видалено
Анонім до Анонім Показати IP 2 Лютого 2015 16:59
і третій клієнт є.
айдар Показати IP 2 Лютого 2015 20:40
на сороковий квартал на ринок там усі ховаються на передову пі.........ів щоб там нетовклися .
ооооооо до айдар Показати IP 2 Лютого 2015 20:47
і в парку бухарать дерева обс........ють .
Анонім Показати IP 2 Лютого 2015 20:57
на війну мають іти ті хто вміє воювати хочуть воювати і за це треба платити гроші,а наша влада під шумок вирішила відправити всіх на війну аби відвернути увагу від безладу який вони створили!на цій війні і так воюють і підтримують морально і фінансово прості громадяни,а (свідомість ВЛАДИ) видно тіль ки по їхнії безглуздих і незаконних законах! яника скидали за те що йго уряд приймав закони які були направленні проти УКРАЇНСЬКОГО народу! А ЩО ЗАРАЗ РОБИТЬ ТЕПЕРЕШНЯ ВЛАДА???????????? хочуть обмежити пересування не тільки за кордон а і по УКРАЇНІ,це просто ж БРЕД"!чи можливо це вони побачили як люди об"єдналися і тепер вони бояться що це може обернутися проти їх самих!!!!!!!!!!!!
пенсіонер зсу Показати IP 2 Лютого 2015 21:27
чому немобілізують першу чергу нас пенсіонерів зсу, нам по 45-50 років ???, ловите всяких колгоспників ...ми ж отримували від держави пайки, одежу , итло, нас вчили воювати ....це що саботаж !!!!!!!!!!!!
Анонім до пенсіонер зсу Показати IP 2 Лютого 2015 21:37
складається враження що вони хочуть відправити на загибель тих хто може чинити їм опір і в майбутньому повстати проти них!або просто яценюк з порошенком продались путіну і янику і так вони зачищають націю для того що б потім поставити нас на коліна,поскільки там на сході вони теж не дуже то дозволяють чинити опір і повноцінно воювати для того аби швидше це все закінчилось!
НОНА Показати IP 2 Лютого 2015 22:08
У воєнкоматах всіх добровольців в тому числі і військових пенсіонерів чекають не до чекаються. Тому всі бажаючі військові пенсіонери аж бігом, без черги в АТО. А не скигліть, що вас не мобілізовують.
Олег Показати IP 3 Лютого 2015 11:02
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus