USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиньрада пропонує додатково маркувати російські товари

7 Лютого 2017 12:39
Депутати Волинської обласної ради підтримали рішення Ковельської райради від 22 липня 2016 року № 7/34 «Про додаткові заходи щодо підтримки українського виробника». Йдеться про те, що товари російського походження слід додатково маркувати.

Текст рішення опубліковане на сайті облради.

Після вивчення висновку членів постійної комісії обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Про додаткове маркування товарів російського походження у торговельних закладах Волинської області, обранці волинської громади прийняли 2 лютого рішення: рекомендувати суб'єктам господарювання на території Волинської області, що здійснюють оптову, роздрібну торговельну діяльність у закладах торгівлі, розміщених в окремих будівлях, малих архітектурних формах, приміщеннях тощо, вжити заходів для:

- спеціального помітного маркування товарів російського походження позначкою «Виготовлено в Російській Федерації» з нанесенням цього напису на цінниках товарів російського походження та їх розміщення на окремих полицях.

- запровадження інформаційних стендів у торговельних приміщеннях, де здійснюють продаж товарів російського походження, з написом «Виготовлено в Російській Федерації».

- забезпечити проведення акцій на підтримку українського виробника.

Крім того, рішення скерують Волинській ОДА та міським радам (міст обласного значення), районним радам області.

Впровадити заходи із додаткового маркування товарів російського походження обранці волинської громади рекомендують сільським, селищним, міським радам Волинської області, прийнявши відповідні рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 7 Лютого 2017 12:44
ЦІЛКОМ ПІДТРИМУЮ !
jiiuh Показати IP 7 Лютого 2017 14:18
Точняк. Буде зручніше шукати якісніші продукти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus