USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська ОДА визнала, що змушувала підписувати договори із певними фірмами

10 Серпня 2015 10:03
Аби впровадити енергоощадні заходи на Волині, облдержадміністрація рекомендувала чи змушувала в районах підписувати договори з певними фірмами. Втім, обіцяють чиновник, тепер цього не буде й працюватимуть «прозоро».

Про це йшлося під час відеоселекторної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 10-го серпня.

Нагадаємо, в області є 800 котелень, які потрібно перевести з газу на тверде паливо. Владці хочуть замінювати щороку по 40 таких об’єктів. Згідно з підрахунками в ОДА, якщо цю роботу виконати, то за 3 роки Волинь використовуватиме газ на 75% менше ніж зараз.

Про те, що процес буде «прозорим» - запевняє заступник голови ОДА Сергій Кошарук.

«Ми відійшли від практики змушувати укладати договори чи рекомендувати укладати договір з однієї структурою щодо інвестицій у котельні. Зараз настав «прозорий» процес і потужний бізнес готовий прийти до нас», - наголосив посадовець.

Він додав, що для інвестора встановили обмеження – вартість однієї гігакалоріє тепла не повинна перевищувати 932 гривні без ПДВ.

Зауважимо, раніше голова Волинської ОБА Володимир Гунчик повідомив, що не завжди цього обмеження дотримуються, адже є випадки, коли продають гігакалорію тепла і за 1700 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дмитро Показати IP 10 Серпня 2015 10:16
клоуни )))
Ковель Показати IP 10 Серпня 2015 12:06
Якщо дозволи на оренду давались чиновниками то чого ніхто не притягнутий за корупційні дії?А нові конкурсні умови сприятимуть якраз конкретним фірмам,і в цьому році нічого зроблено не буде.Бо поки проведуть дутки-кошаруки конкурс,закінчиться зима.І якщо за рік планується зргобити 40 котелень з 800 - то треба 20 років.Невже ви думаєте,що вас народ протерпить більше року?І до Дутка,який сказав,що солома пропадає - то хай піде і візьме її безкоштовно.Господарники Турак,Никонюк,Шумський і всі інші заорюють солому і використовують її,як органіче добриво.Що клоуни то клоуни.
? до Ковель Показати IP 10 Серпня 2015 13:12
А якщо вживаючи "ми" Кошарук говорив не про склад сьогоденної адміністрації, а про ОДА, як таку? Хіба є таємницею, що раніше роками обласна адміністрація неприкрито лобіювала підприємство, що виникло на українсько-литовському капіталі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus