USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинські дорожники протестують під стінами ОДА

28 Вересня 2015 13:00
Біля будівлі ОДА вже створюється пікет. Сюди прибули учасники перекриття автошляхів на Волині.

Нагадаємо, сьогодні, 28 вересня, з 11-ї до 13-ї години на автошляхах області відбулося тимчасове обмеження руху транспорту у зв’язку з проведенням повторного мітингу працівниками Волинського облавтодору.

Зі слів протестувальників, їм боргують зарплату, декому ще з березня цього року. Загалом, кажуть дорожники, заборгованість перед колективом підприємства – 14 мільйонів гривень.

Поспілкувавшись сьогодні з Міністром інфраструктури по телефону, дорожники пообіцяли скоротити тривалість перекриття автошляхів з двох годин до однієї. Натомість, не отримавши жодної реакції з боку обласного керівництва, вони вирішили продовжити акцію протесту під стінами Волинської облдержадміністрації.

Наразі їх збирається під будівлею все більше. В руках вони тримають транспаранти з написами - «Віддайте зарплату за березень-серпень 2015», «Ні дводенному і триденному робочому тижню», «Нові комунальні тарифи – зашморг для родин дорожників».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 28 Вересня 2015 13:15
Блокування автошляхів є кримінальним злочином. Чому міліція не звільняє дороги ? Нехай йдуть страйкують до свого начальства і не виходять на роботу.
А.О до лучани Показати IP 28 Вересня 2015 15:19
Читай закон а не міліцію кличеш
Баба Євдоха Показати IP 28 Вересня 2015 13:28
Стійте стійте.Гунчело усіх людеймав у д...і.
до гунчика Показати IP 28 Вересня 2015 14:05
Як ви пане гунчику будете цю проблему вирішувати, якщо під час вашого керівництва на автозаводі "Богдан" ви людям не виплачували зарплату ????? Цікаво буде поспостерігати)
Степан Показати IP 28 Вересня 2015 15:36
Скоро до них Луцьктепло приєднається - за червнь останню зарплату отримали працівники
СЕРГІЙ Показати IP 8 Жовтня 2015 07:47
ВСІ ГАЙДА В В ІВАНИЧІ...... ТУТ МОЖНА АСВАЛЬТ ЯКИЙ НА ДОРОГИ МАЮТЬ ЛАТАТИ ..ПРОДАЮТЬ ТОННАМИ ВСІ ПИТАННЯ ВИРІШУЮТЬСЯ ГОТІВКОЮ ...ПРАВДА ЦІНА ДОРОГА .АЛЕ ДОРОЖНИКИ ПРИЇДУТЬ НА ПОДВІРЬЯ І ВКЛАДУТЬ НЕЩОДАВНО БІЛЯ СТАРОЇ ЛІКАРНІ В ДВОРІ ПРИВАТНОЇ ОСОБИ ТАК ПРАЦЮВАЛИ ЩО ЛЮБО БУЛО ДИВИТИСЬ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus