USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські міліціонери «зливали» інформацію облдержадміністрації?

14 Березня 2014 11:47
Депутат Волиньради припускає, що правоохоронці допомагали регіоналам, які були при владі, компрометувати волинських депутатів.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 24 позачергової сесії обласної ради сьогодні, 14 березня.

У своєму запитанні до правоохоронних органів області МВС та прокуратури депутат Сергій Слабенко зазначив, що фільм, який демонстрували на одній із попередніх сесій демонструє використання спецзасобів.

Нагадаємо, на одному з засідань обласної ради, в сесійній залі депутат облради, заступник голови ОДА Олександр Курилюк продемонстрував фільм, у якому йдеться про сутички мітингувальників з правоохоронцями у Києві.

Сергій Слабенко направив запит до правоохоронних органів про те, звідки Олександр Курилюк взяв цей ролик.

Відповідь надала прокуратура і МВС. До слова, від УМВС відписав ще Олександр Терещук. Зі слів депутата, правоохоронці стверджують, що цей ролик є в широкому доступі в Інтернеті.

«На депутатське запитання стосовно ролика, де окремі обличчя збільшувалися, де можна було впізнати депутатів Волинської обласної ради, яким чином Курилюк зібрав інформацію, хто йому допомагав ідентифікувати людей, мені відповіли, що він у вільному доступі. Я шукав у мережі, там його немає, в такій технічній обробці. Хочу запитати, де громадянин України отримав таку інформацію, як він її міг ідентифікувати, проаналізувати. Начебто демонструючи порушення. Хто ділився оперативною інформацією з працівниками ОДА?», - запитав депутат.

Вочевидь, припускає він, хтось з достатнім рівнем технічних знань, технологій, які часто використовують правоохоронні органи, допомагав регіоналам змонтувати це відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
хакер Показати IP 14 Березня 2014 12:14
****** ****, про який "високотехнологічний" ролік ви говорите, для них це високі матерії
Лучанин Показати IP 14 Березня 2014 12:24
Про людей думай, а не про свій піар!!
комедія Показати IP 14 Березня 2014 12:39
Відео є в інтернеті, а збільшити обличчя для впізнання може будь якій учень старших класів школи, теж мені - вищий пілотаж ІТ технологій))
Fgr Показати IP 14 Березня 2014 12:59
Чому відкидається варіант участі у цій справі спецслужб, які останні роки працювали виключно на обслуговування "сімі"??!!!
забіяка Показати IP 14 Березня 2014 13:47
курилюка треба пролюструвати і відп****ти, як відп***ли Колісника.
Анонім до забіяка Показати IP 14 Березня 2014 19:06
Тебе треба "пролюструвати" і то на років 10, не менше!!! Ти спочатку добийся, того що має Курилюк ( маю на увазі АВТОРИТЕТ), а то точно ходиш з палкою "данильчучкою" і строїш з себе "хероя"!!!
1234 до Анонім Показати IP 14 Березня 2014 19:34
мат за матом. Ще мабуть керувати хоче Люстровібратор
lдепутат Показати IP 14 Березня 2014 14:06
Це ж треба бути Слабенкові таким тупим! Піариться- сам не знае на чому...Кажуть, у гномів весь розум у штани йде. До речі, він в помаранчевих кальсонах.
Цікавий факт Показати IP 14 Березня 2014 15:54
Курилюка зняли, а його протеже Хомич залишився.
і до Цікавий факт Показати IP 14 Березня 2014 20:28
Хомич п'явка, його виганяють, натякають, щотреба йти, а воно лізе, пнеться і себе хвалити не забуває.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus