USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Я подаю до суду на Президента», - Томенко

27 Березня 2016 18:00
Намір судитися з Президентом України за незаконне ветування закону про профтехосвіту має Микола Томенко, якого «БПП» позбавив мандата. Про це Томенко заявив в ефірі радіостанції «Голос Столиці», - інформує Сomments.ua.

«У понеділок я подаю до суду на Президента і голову ВР за незаконне ветування закону про профтехосвіту, оскільки Конституція дає право Президенту ветувати закони протягом 15 днів, а закон про ПТУ, який підтримали 297 депутатів, в тому числі і я, лежав у адміністрації президента 39 днів », - заявив Томенко.

Політик також припустив, що влада, порушуючи Конституцію, може заблокувати його картку для голосування.

«...Пізніше буде нова влада, я подам в суд, і ми відкриємо кримінальну справу проти злочинців, які порушують Конституцію», - додав Томенко.

Коментуючи скандальне позбавлення мандата, парламентарій підкреслив, що з'їзд не мав на це права.

«...Він може звернутися до ВР, до суду, інші установи, щоб вони забрали у мене мандат, і щоб я не заважав спокійно жити Президенту і його улюбленим друзям, які поки займаються своїм бізнесом, а не українською державою. Я думаю, що ця їхня принципова позиція пов'язана з тим, що я намагаюся і намагався протягом останнього року переконати президента і його команду в тому, що пора б уже згадати свої обіцянки під час президентської та парламентської виборчої кампанії... », - запевнив Томенко, висловивши впевненість в тому, що таке рішення «не має якогось юридичного наслідку».

Нагадаємо, 25 березня партійний з'їзд «Блоку Петра Порошенка Солідарність» прийняв рішення про дострокове припинення депутатських повноважень парламентаріїв Миколи Томенка та Єгора Фірсова, які раніше покинули ряди однойменної фракції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я НЕ ОБІЦЯВ ВИБОРЦЯМ РОЗБУДУВАТИ МЕРЕЖУ МАГАЗИНІВ «РОШЕН», - ТОМЕНКО ПРО ВИКЛЮЧЕННЯ З БПП

ФОТО: PHL
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ОБИЖЕНИЙ Показати IP 28 Березня 2016 07:55
ДЕбіл ти Томенко ...Конституція має норми прямої дії,і її порушення тяжне відповідальність лише у випадку зазначеному в ній.А про кримінальну відповідальність це взагалі жантазії дурачка..
бе Показати IP 28 Березня 2016 16:56
потрібно мати хоч би 0.5 кілогграма діамантів-тоді можна судитись))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus