USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як розслідуються вбивства волинян на Майдані

4 Квітня 2014 17:47
Щодо затриманих працівників правоохоронних органів, яких підозрюють у масових вбивствах під час Майдану, вирішується питання арешту.

Про це повідомив виконувач обов’язків Генерального прокурора України Олег Махніцький під час представлення нового прокурора Волині Анатолія Коцури.

«Сьогодні громадськість дуже особливо цікавиться розслідуваннями вбивств на Майдані. Учора під час прес-конференції разом з міністром внутрішніх справ та головою СБУ ми поінформували про результати розслідкування по факту умисних вбивств. Я знаю, що семерео мешканців Волині загинули під час протистоянь. Нині затримані працівники правоохоронних органів, яких підозрюють у вчиненні цих злочинів», - розповів виконувач обов’язків Генерального прокурора.

Зі слів Олега Махніцького, з-поміж затриманих є ті, хто стріляв з автоматичної зброї, і снайпери. Зараз вирішується питання про їх арешт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Olha Показати IP 4 Квітня 2014 19:51
На майдані були задіяні не табельні стволи- снайперська гвинтівка за 40 тис.дол. ,мисливський карабін.Виходячи з цього можна зробити висновок,що відстріл на майдані зробила не влада і не влада давала наказ.І це 100%.
Анонім Показати IP 4 Квітня 2014 21:17
Підтримую-адекватні люди розуміють що це захоплення влади хунтою і правоохоронці були без зброї
титушко Показати IP 5 Квітня 2014 00:11
интересно хоть кому из погибших провели экспертизы- криминалистические (трасологические, судебно-баллистические) тип или калибр пуль ,опрос свидетелей.или по быстрому предали земле -и во всем виновата панда
Наталя Показати IP 5 Квітня 2014 21:32
Ганебна брехня, що розрахована на повних "лохів" звучить з усіх каналів "чесних новин"! Скільки ви ж будете мати народ України за бидло нерозумне?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus