USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Які будинки у Луцьку досі лишаються без тепла

23 Жовтня 2015 18:46
Найбільш проблемним називають будинок на вулиці Шевченка, де досі не вирішене питання із подачею тепла.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження 23 жовтня.

Як повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Іван Кубіцький, без тепла у Луцьку ще залишаються окремі будинки. Так, мешканці багатоквартирного житлового будинку на вулиці Грибоєдова, 14 звернулися із заявою у якій просили не подавати тепло до моменту, доки у будинку не завершиться встановлення теплового лічильника. Наразі теплові лічильники встановили та здали в експлуатацію у 28 будинках, ще у 26 роботи тривають (за програмою співфінансування 60 на 40%).

Найскладніша ситуація щодо опалення, з його слів, у будинку №37а на вулиці Шевченка. Департамент отримав листа від підприємства «Електротермометрія» щодо припинення подачі теплоносія у цей будинок. Наразі уклали угоду на підведення газопроводу для індивідуального опалення. Тридцять мешканців будинку (де загалом налічується 70 квартир) написали заяви про бажання встановити індивідуальне опалення. Зі слів посадовця, триває перевірка того, чи можливе встановлення індивідуального опалення в діаметрах газопроводів, що існують.

Своєю чергою, член комісії Сергій Сівак звернув увагу на те, що з вирішенням питання влада дотягнула аж до серпня (14 серпня мешканці отримали повідомлення про те, що будинок не отримуватиме тепло від ДКП «Луцьктепло»). З самого початку громада була одностайною щодо того, що потрібно збудувати модульну котельню, заплановану у 2009 році. Він наголосив, що питання не політичне, а суто технічне і вирішити його потрібно було до початку опалювального сезону, виділивши кошти на будівництво котельні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2015 18:57
А на Федорова 6 хіба вже вирішили проблеми? Подати подали а тепла ще не було?
Мешканець Показати IP 23 Жовтня 2015 19:57
НА ШЕВЧЕНКА 88 також не включили опалення, а опалює "ЕЛЕКТОРОТЕРМОМЕТРІЯ"!!!!
5-й поверх до Мешканець Показати IP 24 Жовтня 2015 08:49
І не скоро включать. Кожен рік опалювальний сезон в цьому будинку розпочинається з втручання міського голови з великим скандалом.
Сусіди Показати IP 23 Жовтня 2015 20:42
Чому не пишуть суму, яку повинні викласти жильці за нове опалення. Скільки десятків тисяч і де їх взяти...
Анонім до Сусіди Показати IP 23 Жовтня 2015 20:56
на ринку їх взяти
Анонім Показати IP 24 Жовтня 2015 07:19
На майдані...
??? Показати IP 14 Січня 2016 23:16
Розберіця з будинком що на шевченка 13а кому платемо і за що платемо. Самовільне встановленя котлів на опалення, за окремі послугі,топто . голосування за нового начальника осбб. Аварійний стан ліфтів ніхто необслуговує. Хто відповідатиме???
анонім Показати IP 15 Січня 2016 00:39
Шевченка 13а були зібрані кошти власниками будинку, на лічильнк опалення . чястина грошей була уже проплачена львівській фірмі за встановлення. Ця ідея несподобалась власнику котельні що біля будинку. Методом нелегітивних виборів, які проводив власник котельні, із мешканцями будинку, було усунуто керуючого осбб якій і започаткував ідею з лічильником. Було обрано нового керуючого осбб, самим власником котельні. Тепер а ні лічильника а ні коштів, прохання допоможіть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus