USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Янукович звернувся до українців у зв’язку з подіями у Києві

20 Січня 2014 21:07
«Не йти за тими, хто закликає до насильства» просить протестувальників Президент.

Звернення Віктора Януковича до співвітчизників у зв’язку з останніми подіями у Києві з’явилося на його офіційному сайті 20 січня.

«Деякі лідери опозиції зробили заяву, що вони не причетні до масових акцій, які 19 січня мали місце на вулиці Грушевського, та закликали учасників таких акцій припинити силове протистояння з працівниками правоохоронних органів.

Звертаюся до мешканців міста Києва та інших учасників масових зібрань. Прошу вас не йти за тими, хто закликає до насильства, хто прагне спровокувати розкол між державою і суспільством та хоче вкинути український народ у горнило масових безладів», - йдеться у зверненні.

Віктор Янукович стверджує, що з розумінням ставився до участі українців у масових акціях та висловлював готовність вислухати їхню позицію й спільно знайти шляхи розв'язання існуючих протиріч. Нині, «коли мирні акції переростають у масові безпорядки, супроводжуються погромами та підпалами, застосуванням насильства», він вважає, що такі явища несуть загрозу не лише для громадськості Києва, а й усієї України, та закликає протестувальників до діалогу та компромісу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
щирий патріот Показати IP 20 Січня 2014 22:36
Дуже правильно сказав.
зек до щирий патріот Показати IP 21 Січня 2014 07:27
Лизни ще раз, орден получиш
ЗМІй Показати IP 21 Січня 2014 00:23
Вибачайте, но це вже дуже кумедно виглядає! У світі було і є дуже багато "гарячих" точок і звідти йдуть і відеоматеріали і фото і журналістів страждає дуже мала кількість, як доказують журналісти CNN, білшість по необізнаності, а там застосовують бойову зброю, а тут в Україні, гумовими кулями, газом і стільки галасу?!:) Ну вибачте - це треба вміти і знати як працювати в подібних ситуаціях, або це цілком провокації!!! Чому нема скарг від іноземних агенств? Чому скарги тільки від українських і маловідомих в Україні ЗМІ? То включить трошки мізки і зрозумійте що і до чого! А раз в нас народ малообізнаний, то можна і туфту проштовхувати?! Чому на подіях у Києві не працюють журналісти ТСН які по світу їздили по «гарячих» точках? Чому на бойові дії виставляють маловідомих журналістів і жінок? Ну хоть трохшки думайте люди!!!
йосип босий Показати IP 21 Січня 2014 07:31
Ти кого за лохів держиш? Жаба смокче, що якісь маловідомі журналістики стають відомими, а ти сидиш-сидиш у редакції, а до ЗМІя, як Печори рачки. Висунь садно, поїдь, постій на Грушевського, може і в тебе щось путнє вийде, демагог.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus