USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Завод Порошенка може отримати більше повноважень

28 Грудня 2016 09:32
Кабінет міністрів планує надати ПАТ "Завод "Ленінська кузня" право на експорт та імпорт товарів військового призначення. Відповідне рішення уряд має намір розглянути під час чергового засідання Кабінету міністрів 28 грудня, інформують Українські новини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА УТРИМАННЯ ПОРОШЕНКА В 2017 РОЦІ ВИТРАТЯТЬ НА 53% БІЛЬШЕ КОШТІВ

Згідно з проектом постанови уряду, підприємству пропонується надати право на експорт товарів військового призначення власного виробництва та імпорт товарів військового призначення для власного виробництва на період - до 1 червня 2018 року.



ПАТ "Ленінська кузня" спеціалізується на виробництві танкерів-хімовозів, сухогрузів, контейнеровозів, морозильних риболовних траулерів, судів спеціального призначення, котельних агрегатів і судноремонті.

Основним акціонером компанії виступає ПАТ Недиверсифікований корпоративний інвестфонд "Прайм Ессетс Капітал", раніше відомий, як фонд Петра Порошенка.

За рік існування закону про декомунізацію свої назви встигли поміняти, як вулиці, проспекти, підприємства, так і цілі міста, села. Однак, "Завод" Ленінська кузня ", що належить Петру Порошенко, так свою назву і не змінив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 28 Грудня 2016 09:45
своя рука - владика.
Коля Показати IP 28 Грудня 2016 10:37
Ото Президент у нас , був один хароший тепер ще кращий і багатший. Хіба він може бумати про людей про їхні проблеми? Ні однозначно так як люди живуть у злиднях пенсіонери незнаю взагалі як виживають
анонім Показати IP 28 Грудня 2016 14:13
до чого наша країна докотиться з такею владою ?Просто жах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus