USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Збиток «Луцьктепла» - понад 11 мільйонів

16 Вересня 2014 17:09
Комунальне підприємство ДКП «Луцьктепло» цього року «напрацювало» кругленьку суму боргів. Пояснюють це затримкою грошей з Києва.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва сьогодні, 16-го вересня.

Зі звітом виступила заступник директора з фінансово-економічних питань ДКП «Луцьктепло» Тетяна Казачек.

«За цей рік збиток підприємства - 11 мільйонів 300 тисяч гривень. Основна причина - не покрита різниця тарифів для населення. Також ми маємо втрати холодної води на суму 667 тисяч гривень. Втім, підприємство зменшило кредиторську заборгованість на 6 мільйонів гривень, хоча залишається ще заборгованість - 195.5 мільйона гривень», - звітує Казачек.

Депутати поцікавилися, скільки ДКП «Луцьктепло» зекономило газу впродовж двох тижнів, коли в місті не було подачі теплої води.

Зі слів працівника комунального підприємства - майже мільйон кубометрів газу вдалося зекономити, однак таку практику вони припинили. Мотивують це тим, що ніхто не запевнив, що зекономлені ресурси палива будуть збережені саме за луцьким підприємством і в жовтні їх повернуть, то вирішили не економити. Окрім того, наголосила Тетяна Казачек, що коли система водопостачання стоїть без роботи, то вона руйнується від корозії.

Зауважимо, що саме Тетяна Казачек неодноразово фігурувала у конфліктах з колективом. По тому її звільнили. Втім Луцький міський голова Микола Романюк передумав звільняти одіозного керівника, мовляв незамінна: «Вона єдина, хто розбирається в ситуації, а всі решта - поховалися».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
лучани Показати IP 16 Вересня 2014 17:32
Різницю в тарифах повинні платити напряму споживачі, а витягувати з податків.
Лучанка Показати IP 16 Вересня 2014 17:47
Перша воровка, все розікрали бивші і теперішні начальники. А чим вам люди будуть платити.Ви,що з розуму посходили у нас мізерні пенсії і зарплати.Скільки багатих і бандитів є невже так багато.
Анонім до Лучанка Показати IP 16 Вересня 2014 17:51
Не можеш утримувати своє житло, продавай та переселяйся у притулок для бідних. Або більше працюй.
Анонім до Анонім Показати IP 16 Вересня 2014 18:20
а ти менше кради буржуй ,бо й до тебе гнів народний дійде. Я не за себе піклуюся я за люд простий. У мене є все,що йти в притулок для бідних, чесною працею заробила, а не вкрала.Дивися ,бо втоє може згоріти від гніву людського
222 Показати IP 16 Вересня 2014 18:39
Романюка вітємо з люстрацією!
Дончанин до 222 Показати IP 16 Вересня 2014 19:44
Не волнуйся, он будет возглавлять комиссию, занимающуюся люстрацией.
люстратор до Дончанин Показати IP 16 Вересня 2014 19:53
Правильно говориш Романюк будет первый кто не пройдет люстрацию!))
Дончанин до люстратор Показати IP 16 Вересня 2014 19:56
Если бы возглавлял бы эту комиссию, то так, может быть, и было (если бы тебя не купили). А так...
Лучанин Показати IP 16 Вересня 2014 18:45
«Вона єдина, хто розбирається в ситуації, а всі решта - поховалися».- геніальна фраза, але нахолери там директор , депутат міськради на посаді зама та інші ???????
юрист Показати IP 16 Вересня 2014 19:32
"йло і континіум рулить
лучанин до лучанина Показати IP 16 Вересня 2014 20:39
Вона єдина,хто знає як вкрасти, щоб ніякі провірки не змогли докопатися. В неї опит великий банкрутувати підприємства. Люди добрі! Подумайте загальні борги Луцьктепла 195,5 мільйонів гривень. І ще в серпні Романюк їм підкинув 2,8 мільйони. А зараз вони беруть кредит на 14 мільйонів євро (250 мільйонів гривень). А хто віддавати буде, коли і чим? ЛУЧАНИ!!! Майном Луцька. Бо це гарантував Романюк! Де він буде після 2015 року? А ми сплачувати будемо.
До Волинських новин Показати IP 16 Вересня 2014 20:45
11 мільйонів збиток тільки 8 місяців цього року! А загальний борг підприємства майже 200 мільйонів гривень. Куди іде підприємство чи до чого його ВЕДУТЬ незамінні спеціалісти, як Козачек?
Дончанин до До Волинських новин Показати IP 16 Вересня 2014 21:06
Эти долги являются следствием того, что вы просто недоплачиваете фактические расходы. Иной разговор, как снизить эти расходы. Но это отдельная проблема, которую навряд ли можно решить без здоровой конкуренции.
Корінний лучанин до Дончанин Показати IP 16 Вересня 2014 21:27
Слухай шановний Дончанин, з яких це пір газ став збитковим, думай трохи своєю голівонькою!!! Монополісти сидять на газовій трубі і мають шаленні прибутки, це ми переплачуємо, а не недоплачуємо. І ще тобі нагадаю, шановненький ти наш розумаха, що в часи СРСР з УКРАЇНИ з газових родовищ викачувався газ по максимуму- така була московсько-кремлівська політика. Знизити витрати газу - це не є проблемою і цим займаються зараз, але одномоментно скрізь вирішити неможливо , теба певний час. І це буде вирішено.
Дончанин до Корінний лучанин Показати IP 16 Вересня 2014 22:34
Тебе знакомо такое понятие, как субсидия? Ты в курсе того, что цена газа, продаваемого населению, ниже цены газа, покупаемого в России? Ты в курсе того, что в цену газа, которую платит население не заложены капитальные расходы на восстановление инфраструктуры? и т.д. и т.п.
Корінний лучанин до Дончанин Показати IP 17 Вересня 2014 10:24
Навіть дуже в курсі. і не треба лекцій тут читати . А тобі знайоме таке поняття як платоспроможність населення . В нас підхід до оплати праці залишився радянський і за 23 роки не змінився! Тобі що, треба як пацану, переказувати що за ці роки в УКРАЇНІ відбувалось. А ти мені морочиш голову субсидіями і іншою туфтою- для прикладу, подивись як інших країнах ЄВРОПИ це робиться. Так, у нас люди із різними доходами і в кожного своя біда і держава малозабезпеченим людям повинна допомагати. Але чого ти причепився до РОСІЇ із її газом? Та не буде в перспективі Україна в Росії газ купувати, нехай російський ГАЗПРОМ задихнеться тим газом!!! За газ треба платити стільки, скільки він вартує, нормальні грамотні спеціалісти вже давно про це говорять, але одночасно треба і зарплати і пенсії піднімати, А НЕ РОЗКРАДАТИ ДЕРЖАВУ! Оцим треба займатись!
континіум Показати IP 16 Вересня 2014 22:50
ми вас грабили з Киричуком і будемо далі грабити - лохиЛуцьки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus