USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі поліція розслідує підпал автомобіля «Lexus»

7 Лютого 2019 11:42
За фактом умисного знищення або пошкодження майна у Ковелі шляхом підпалу слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Поліція проводить заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину та притягнення їх до відповідальності.

У суботу, 2 лютого, до поліції надійшло повідомлення про загорання у Ковелі автомобіля «Lexus». Як стало відомо, авто належить місцевому підприємцю Віктору Кавасу. Транспортний засіб знаходився у дворі будинку на вулиці Шевченка. Пожежу ліквідували, ніхто з людей не постраждав, повідомляє прес-служба волинської поліції.



На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Сума завданих матеріальних збитків становить 800 тис. грн. Правоохоронці з’ясовують усі обставини пожежі.



Слідчі відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Зазначимо, що це не перший резонансний підпал на Волині – днями в дружини голови Підгайцівської ОТГ згоріли вантажівки і екскаватор, з приводу чого голова Волинської ОДА Олександр Савченко звернуся до президента.

Чи буде керівник найвищої гілки виконавчої влади в області кликати на підмогу силовиків з Києва та кому в зв’язку з підпалом оголосить війну – наразі невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кавас Показати IP 7 Лютого 2019 13:30
Як не приміщення то машина в його горить! Хай серед своїх шукає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus