USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Автомобілісти, які блокують в'їзди до Києва, приїхали з пікетом під Кабмін

24 Січня 2017 14:26
Під будівлею Кабміну триває акція власників автомобілів з іноземною реєстрацією. Вони вимагають прийняти зміни в закон щодо врегулювання тимчасового ввезення. Як передає кореспондент УНІАН, в акції беруть участь близько 50 осіб.

Акція триває спокійно. Рух вулицею Грушевського відбувається в звичайному режимі. Учасники акції спробували привернути до себе увагу також тим, що всі одночасно вмикали звукові сигнали в своїх автомобілях.

Активісти сподіваються на зустріч і обговорення цього питання з представником Кабміну, зокрема, прем'єром Володимиром Гройсманом, а також очікується обговорення питання з главою профільного комітету Ради Ніною Южаніною.

Разом з тим, інша частина автомобілістів залишається на основних в'їздах до Києва і продовжує часткове блокування руху автотранспорту.

Нагадаємо, раніше автомобілісти влаштували акції протесту на в'їздах до Києва. За інформацією правоохоронців, акція тривала на п'яти трасах: на Бориспільському шосе, на Броварському проспекті, Житомирській, Варшавській та Одеській трасах.
Учасники акції вимагають прийняти зміни до Митного кодексу щодо врегулювання транзиту, тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування, якими передбачено пом'якшення умов пересування на автомобілях з іноземною реєстрацією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Лучанин Показати IP 24 Січня 2017 14:42
Сборище дырявых
Анонім Показати IP 24 Січня 2017 14:44
порошенко має триматися і виявити стійкість в цьому питанні, дані активісти виражають інтереси певних "бізнесів" і контрабандистів
Росомаха Показати IP 24 Січня 2017 14:45
Оштрафувати, що за бардак!!!!
Мля такий до Росомаха Показати IP 24 Січня 2017 20:04
Чого ти такий злий Росомаха чи тобі краще від цього буде - не копай на інших і некапай втричі повернеться.
Анонім Показати IP 24 Січня 2017 15:12
ми просто хочемо їздити на нормальних і доступних автомобілях... як у всій європі ... а не захищати чиїсь машинобудівні заводи, які вже давно не державні...
Я до Анонім Показати IP 24 Січня 2017 16:22
При чому тут заводи! Я заплатив розмитнення, всі податки, тепер виходить, що такі як я "лохи", а ви самі "хитрож..пі"???
555 до Я Показати IP 24 Січня 2017 18:15
Да, судячи по всьому лохи. І таких багато. Я думаю, що лохам можна обєднатися і теж забабахати акцію типу " я не лох ". Палити можна не шини, а авто на іноземних номерах, для переконливості так би мовити)))
Лучанин Показати IP 24 Січня 2017 15:41
А не легше заплатити 2-3 тис. доларів, розмитнити нормальне авто і мати спокій, але краще лахи завезти в Україну і пяним ганяти, бо як побєш, то не шкода. І спробуй стаховку потім добитися від них
ввв до Лучанин Показати IP 24 Січня 2017 16:49
ти про себе пишеш..???
Анонім Показати IP 24 Січня 2017 16:06
не стоїть питання розмитнення авто... питання в іншому чому я маю їздити до прикладу на - "Ланусі" за 10 тис.$ коли за ці ж 10 тис.$ маю змогу їздити на BMW
555 до Анонім Показати IP 24 Січня 2017 16:39
Ключове тут " .. чому Я маю ...", так як і в інших "протестувальників". Нагадаю, що напруження на сході країни виникло приблизно з тої самої тези ".. пачіму Я должен разгаваривать на тєлячєй мовє..", ".. пачіму данбас должен всех кармить .. " і т п. Звичайно то дуже спрощено, але саме таким чином наше суспільство і поляризувалось, що за кілька років привело до війни. Ви, хлопці, абсолютно нічим не відрізняєтесь. У вас тільки тези інші, але їхня суть однакова. Якщо вам щось не подобається, то чемодан-вокзал-європа. А поки ви живете в Україні, то живіть по законам України. На місці премєра я б для початку розігнав ту вашу "акцію", а з завтрашнього дня почав би масову перевірку таких авто по всій країні по всім статтям (поліцай+податкова). Дали вам тихенько їздити - їздіть, так ви обнагліли - тепер закони під вас міняй.
жорж до 555 Показати IP 24 Січня 2017 17:25
точно, 1000%
ПТН Вова В до жорж Показати IP 24 Січня 2017 20:41
Так Держать!
Віталій до 555 Показати IP 24 Січня 2017 19:02
Жити "по законам України" це у нас означає мати тільки відповідальність перед законами і бути постійно винним щось державі, але ніяк не мати ПРАВА на щось. Державі, яка працює зовсім не на її народ. По "законах України" має бути лікування безкоштовне, право на гідне та достойне життя і т.д. А що маємо? А от ці хлопці борються якраз щоб краще було простим, пересічним громадянам, а не власникам заводів, які втридорога продають нам відра з болтами і всіма силами хочуть зберегти статус-кво. Сам, хоч і маю авто на українській реєстрації, повністю підтримую акцію.
Громадянин до Віталій Показати IP 24 Січня 2017 21:43
Почитай визначення ДЕРЖАВА - ти громадянин держави так ти винен державі, Держава покладає обов'язки - виконуй, не подобається - створи свою або в "беженци", Спочатку обов'язки потім права на розсуд Держави - пора вийти з задзеркалля підтвердження мого твердження ст 19 Конституції, хоча держава повинна забезпечувати ті права відповідно до нашої Констиції
Анонім до Анонім Показати IP 24 Січня 2017 16:58
стврили б реєстр автомобілів іноземною реєстрацією й відповідно до цього реєстру отримували би мито як у європі - до прикладу 500 євро в рік, вирішилося б питаня з страховкою, а ще до усього б ліпшохо ввелиб держсоцстрахування на кшталт США, а щодо пяних водіїв просто збільшили би відповідальність. до прикладу у штаті Каліфорнія за керування авто в алкогольному спяніні крім штрафу "світить" строк до 12 років (макс. санкція) якщо людина спочатку оплатить штраф опісля посидить у вязниці, не оплачується соцстрахування - вона не працює немає відрахувань, не сплачує податки... тобто повністю "улітає" в майже нелегальне соц. становище з якого дуже важко "вилізти". щодо порушення податкового законодавства - взагалі окрема тема. і прицьому ця людина подумає чи варто "за кермом випивати, сідати на підпитку" -Ситема?!!
жорж до Анонім Показати IP 24 Січня 2017 17:27
ланоса можна нормального взяти за ті ж 3-4 тис., головне, аби їздила і не ламалась, тобто перевозила з точки в точку, а то привикли дешеві понти ганяти на бехах, мерсах.....розмитни і ганяй
Анонім до жорж Показати IP 24 Січня 2017 18:45
Можна багато чого, аби бажання розум і тверезість голови! Менше популізму - дії, після яких повинен бути тільки позитивний результат з урахуванням інтересів кожного! Тобто ці дії мають бути спрямовані на врахування кожної верстви суспільства! В першу чергу держави - бо в іншому разі анархією, а держава, "с@.." , розприділяти за належністю відкрито і обгрунтовано! Чого нема ніяк на зараз! Зараз може держава в цьому і не винна, її представники про власні"ср@..и"думають інакомислящий - там просто звідти "yлітає" авто це так, проблема в нашій системі. Міняти якої зверху дуже не вигідно! Потроху воно тай зміниця, може, є вимоги по імпментації до угоди з ЄС а вибір за нами, виконання якої просовується - реально - через зад. От і маємо))) Чи не так?
Питання Показати IP 24 Січня 2017 17:10
Будь ласка, якщо хтось розуміється, поясніть мені дещо. Якщо людина не живе в Україні, але скоро збирається в гості, звичайно їде власним автомобілем (оскільки постійно проживає за кордоном - машина має іноземні номерні знаки). Чи потрібно якісь документи додатково ввозити, і чи будуть якісь проблеми при перетині кордону? Дякую завчасно за відповідь
відповідь до Питання Показати IP 24 Січня 2017 17:50
треба на лобове скло наліпити ксерокс паспорта, бо деякі херої вже йдуть різати шини і бити фари всім іноземним номерам!!!
Питання до відповідь Показати IP 24 Січня 2017 20:08
Дякую за коментар. В мене десь цей страх і з'явився. Одне діло коли люди не виїжджаючи з Луцька купують машини на іноземних знаках, інша справа, коли живеш за кордоном пів життя і приїжджаєш у відпустку на 2 тижні на своїй машині (звичайно на іноземних номерах), а до тебе придовбуться - на кордоні, міліція на вулиці чи подібне!?
Десь чув до Питання Показати IP 24 Січня 2017 18:08
Нерезидент має право на власному авто перебувати в Україні (їздити своїм авто) 1 рік. Правда, наскільки мені відомо, якщо він планує перебувати в нас більше 1 го місяця, то має отримати тимчасові номера. Не знаю чи хто використовує цю норму - напевно ні, судячи з кількості авто на іноземній реєстрації з РЕЗИДЕНТАМИ за кермом (це ті що шини сьогодні палять). Взагалі не розумію чому не використати закон "в зворотньому напрямі" - їздиш рік на єврономерах - автоматично робишся нерезидентом з всіма витікаючими. Думаю набагато менше грілося б сьогодні біля шин))) і держава не була б вже такою поганою.
Питання до Десь чув Показати IP 24 Січня 2017 20:04
Дякую за відповідь. Ситуація трішки інша. Їду у відпустку в Україну вперше власним авто, раніше літаком користувались. Поки що громадянство не змінено - тому і виникло питання чи не зрівняють мене з тими, хто в Україні на іноземних номерах їздять, але з закордоном в принципі нічого спільного не мають?!
Юрист Показати IP 24 Січня 2017 18:07
Я розумію і власників єврономерів (бо державні чини створили такі умови) і противників цього автохламу. Давайте звернемо увагу на інше. Ми рухаємося в Євросоюз (який вже на межі розвалу). Поляк купує автомобіль в Німеччині, розмитнює його і ставить на ПОЛЬСЬКІ номери. Хоча міг би розмитнити дешевше в Литві, проходити техогляд не щорічно, а раз на два роки та незважаючи на камери на автодорогах їздити на ЛИТОВСЬКІЙ машині. Але таке не пройде. Німець не буде їздити на українській машині, хоча знову ж таки штрафи би йому не приходили. Якщо податкова дізнається, що він є фактичним власником такої машини - це вже ухилення від сплати податків з усіма наслідками. На ворожому БМВ-клубі описано випадок, коли російські машини залишали на Нюрнбургрингу аокататися по кільці, то "російські" німці за межі кільця на них боялися виїзджати саме тому, що не хотіли мати проблем з поліцією та податковою.
Віталій до Юрист Показати IP 24 Січня 2017 19:13
Вартість процедури розмитнення у Німеччині та Україні порівнювали? Вартість явно не в нашу користь. Також порівняйте рівень заробітної плати, та ж ситуація. Крім того у них, як і у багатьох країнах Європи, роблять НОРМАЛЬНІ авто, а не ВАЗи за ціною БМВ.
Анонім до Віталій Показати IP 24 Січня 2017 19:44
Так і тре виробляти таку продукцію яка б зміцнила нашого товаровиробника, міняти треба дуже багато, починати - реально з "чистого листа" не чіпаючи Конституції (доречі 80% якої перекатано з Конституції Французкої республіки) й усім пам'ятати про права інших і виконувати свої обов'язки, а не тіки кричати я маю право! Це сама проста арифметика і алгоритм правої держави!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus