USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому міст на Ківерцівській у Луцьку – смертельний

10 Лютого 2016 08:47
Через незадовільний стан мосту, який веде на Ківерцівську, мешканці ходять через залізничні шляхи.

Про те, що найбільш проблемним у місті виявився міст, що веде на Ківерцівську, розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький, - інформує Район.Луцьк.

Він зауважив, що міст, який веде з Гордіюк на Ківерцівську, виявився найбільш проблемним.

«Мости, як і люди, бувають молоденькі, а бувають і старі, які треба лікувати… В районі Ківерцівської місцями оголилися опори мосту, арматура буде іржавіти, відбуватиметься пониження несучої здатності. У деяких місцях також є суцільне випадання деформаційних швів. Крім того, у цій зоні були смертельні випадки, бо люди проходять через залізничні шляхи», – зазначив Іван Кубіцький.

Тому, зі слів директора департаменту, зараз розробляють можливість облаштування для пішоходів безпечного проходу через міст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 10 Лютого 2016 08:53
розпил бабла. не ходять того що лєнь пертися через міст кільцем - під мостом на скільки ближче, а те що там поїзди їздять - то нічо, всіх не розїде
Тутешный Показати IP 10 Лютого 2016 09:15
А те шо яму перед мостом по 4-5 разів на рік латають, а цього вистачає на 5 днів нікого не хвилює? невже не можна раз зробити нормально? А по мосту ходить від сили 5% тих, кому треба через рельси, тому треба зробити нормальний перехід, щоб люди лишні кілометри не намотували. одним словом - з тим мостом все ч/з ж.....
людина Показати IP 10 Лютого 2016 10:00
Потрібно зробити зручні східці на міст та пандус біля "Хатинки" і всі з радістю будуть ходити по мосту. В кінці пішохідний перехід освітлений, попереджувальні знаки. І настане щастя на 40-а.
лучани Показати IP 10 Лютого 2016 10:45
Залізниця зобов'язана загородити від вокзалу та до кінця міста.
Житель з Наливайка Показати IP 12 Лютого 2016 12:53
Дірки,де стирчить арматура замастити розчином. Хороша ідея:колії загородити сіткою. Залишити прохід для пішоходів в одному місці. Про наближення поїзда повідомляти (автоматично). Як звуком,так і світлом. Як це зроблено на звичайних пішоходних переходах,що у місті. Великих коштів на це не потрібно . На зразок:"Прохід дозволено!","Прохід заборонено!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus