USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині голова райради їздить на «загадковому» авто?

8 Травня 2015 09:50
Голова Володимир-Волинської райради Андрій Оніщук їздить нерозмитненим автомобілем «SEAT Alhambra», який не зареєстровано на території України.

Такий висновок можна зробити з відповіді управління ДАІ УМВС України у Волинській області на запит «Місто вечірнє», інформує власкор «Вголосу».

Згідно з опублікованою декларацією про доходи керівника Володимир-Волинської районної ради, у його власності є автомобіль «Fiat 6P» 2008 року та «ВАЗ 2103» 1978 року. Втім протягом останнього року голову райради було помічено за кермом ще одного автомобіля – «SEAT Alhambra» з іноземними номерними знаками 182 BLS. Постійно це авто можна побачити і на подвір’ї Володимир-Волинської районної ради та РДА.

У відповідь на інформаційний запит щодо автомобіля «SEAT Alhambra» та його власників від фіскальної служби надійшла відписка, що «надання інформації без дозволу особи, щодо якої буде надано інформацію, законодавством України з питань державної митної справи не допускається».

В управлінні ДАІ відповіли, що «надати повну інформацію не можливо у зв’язку з недостатньою інформацією для пояснення конкретного випадку, оскільки відсутня інформація щодо власника автомобіля «SEAT Alhambra», вищезазначений автомобіль на території України не зареєстрований, не з’ясовано підстав перебування у користуванні вищезазначеного транспортного засобу у громадянина Оніщука А. Ю».

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що наявність автомобілів із номерними знаками іноземних держав – проблема для Володимира-Волинського. А все тому, що кількість такого транспорту – доволі значна. Як наслідок – погіршення ситуації на дорогах. І таку думку висловив Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Степан Бандера Показати IP 8 Травня 2015 10:08
що тут загадкового. На кожні вулиці Волині купа машин із європейською реєстрацією. Тут загадками й не пахне, а дірками в законодавстві та на митниці.
Шухевич до Степан Бандера Показати IP 8 Травня 2015 10:17
Це йому кум Олійник від ВО "Батьківщина" підсунув!
Волинянин до Шухевич Показати IP 8 Травня 2015 11:31
НЕ ДИВУЙМОСЯ, що закон порушує партійці "Батьківщини". Там є вбивці - лозинські, аферисти - олійники, злодії - губські і т.д.
Махно до Степан Бандера Показати IP 8 Травня 2015 14:10
А ще на Львiвщинi та Закарпаттi.
Валентина Показати IP 8 Травня 2015 10:16
Складається таке враження що Залуському немає що робити і пише кляузи. Зроби щось корисне!
з княжого до Валентина Показати IP 8 Травня 2015 12:35
Залуський редактор бульварної газети , який відсидів реальний термін за шахрайство, таких як він і в армію не беруть. Гниди вони і в Африці , гниди.
свідок до Валентина Показати IP 8 Травня 2015 18:08
Є така професія - доноси писати.
українець Показати IP 8 Травня 2015 10:28
Для простого українця це було б нормально скористатися "дірками" в законодавстві. Але для керівника представницького органу це є недопустимо. В Європі, чиї стандарти життя пропонує дотримуватись Оніщук А. за це морально-етична відповідальність. Відставка. Ганьба керівникам, які своїми діями мають нас за дурнів.
Народна мудрість до українець Показати IP 8 Травня 2015 12:27
Краще з розумним загубити , ніж з дурнем знайти.
точно - точно до українець Показати IP 8 Травня 2015 13:30
Всіх у відставку , абсолютно всіх - зверху до низу та вздовж і поперек.Тільки залишити Залупського, КарПука , та Ярославу.
Народ до Залуського Показати IP 8 Травня 2015 13:09
Перестаньте брати хабарі за такі оповідання. Скільки Вам заплатили? Г,,он.
Василь Показати IP 8 Травня 2015 13:10
- Як буде по-польски «прийди»? - Явись. - А уйди? - Отъявись.
Журналіст Показати IP 8 Травня 2015 13:12
Залуський я Вам рекомендую поїхати в АТО і там пописати похожі байки там більше платять.
наталя до Журналіст Показати IP 8 Травня 2015 13:34
таких як він не беруть, бо це категорія українських гнид.
Жителька Показати IP 8 Травня 2015 18:00
Ким би хто не був, але пів району того Оніщука на машині таки бачили. Залуського в АТО? Може й так. Разом з Оніщуком, який так полюбляє піаритися у військовій формі - грається у войнушку. Реальні справи у голови з піаром різняться.
Жителі до Жителька Показати IP 9 Травня 2015 01:11
Заздрість і туповатість Карп"юка захлинуть його самого. А Залуський прислуговується йому бо газета банкрутіє з кожним днем. Анонімні писарчуки - отримали повістки - не косіть, а йдіть піаритися до війська!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus