USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Янукович-молодший ганяє по Волині на «Волинянці»? ВІДЕО

7 Липня 2011 18:26
Молодший син президента України і народний депутат Віктор Янукович бере участь у гонках по бездоріжжю Ukraine Trophy-2011 на ЛУАЗі – вітчизняному позашляховику, який перероблений спеціально для гонок по бездоріжжю.

Так стверджує газета Сегодня.

Якщо минулого року він брав участь у гонках на позашляховику «Мерседес» G230, який прозвав «Бегемотом», то цьогорічну машину називає «Росомахою», йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, гонки стартували 2 липня на Майдані Незалежності в Києві.

Завдання учасників – за максимально короткий час пройти декілька складних трас у чотирьох областях: Київській, Житомирській, Рівненській і Волинській. Їдуть вони на позашляховиках, квадроциклах і баггі (різновид легких позашляховиків).

Багато автомобілів спеціально підсилені таким чином, щоб проходити рови з водою, болота, дертися крутими схилами і долати інші складні перепони.
Головний приз – 500 000 гривень. Участь беруть екіпажі з України, Росії, Лівану.

Фінішували гонки по бездоріжжю 7 липня на озері Світязь на Волині.

Нагадаємо, ряд екологів висловлювали побоювання, що учасники гонок пошкодять природу Шацького національного парку. Хоча представники місцевої влади стверджували, що гонка заповідних зон не зачепить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
adams Показати IP 7 Липня 2011 18:41
На "Волинянку" геть не похоже...Тим паче що називають машину Януковича "Росомаха"...
Я Показати IP 7 Липня 2011 19:23
Тільки природу паскудять. Так само як і оті збирачі ягід своїми гребінками. Ех, ніхто не дбає про свою землю
Лучанка Показати IP 7 Липня 2011 20:17
Якщо це Волинянка, то я - Мерседес Бенц
Светлана Показати IP 8 Липня 2011 06:02
Уроды... да кто им дал право убивать природу Волыни! Кому нужно их вонючее ралли? Разве что им,- сорвать куш халявных денег! А природу попортили!!!
VSC Показати IP 8 Липня 2011 10:33
Почему никто не акцентирует внимание на том, что этот "горекнопкодав" ганяет по Волыни в рабочее время. Он ведь "типа депутат" высшего законодательного органа, его избрали для законодательной РАБОТЫ, а он спокойненько сачкует, получая при этом заработную плату.
Читач Показати IP 8 Липня 2011 13:56
http://gazeta.ua/articles/celebrities/389756/6#photo Ось тут пишуть шо таки Волинянка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus