USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка просить відновити маршрут № 23. Яку схему руху пропонує

8 Жовтня 2021 18:47
Лучанка просить відновити маршрут № 23, аби забезпечити транспортне сполучення між вулицею Карпенка-Карого і вулицею Задворецька.

Петиції із таким проханням зареєструвала Віта Романюк.

Лучанка звернула увагу, що маршрут варто відновити у зв’язку з початком навчального року, бо через це збільшився пасажиропотік, похолоданням, а також задля забезпечення перевезення мешканців 55-го мікрорайону.

«Жителі вул. Задворецька та Карпенка-Карого не мають можливості доїзду до шкіл, садочків, місця роботи, центральних вулиць міста.

Пропонуємо таку схему руху: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Карпенка-Карого, Задворецька, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів (Шота Руставелі) із кінцевою зупинкою у селі Рованці.

У зворотному напрямку за схемою: село Рованці (Шота Руставелі), Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Карпенка-Карого, Конякіна», – йдеться у тексті петиції.

Аби петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 діб її мають підписати 300 осіб. Підтримати петицію Віти Романюк можна тут.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 8 Жовтня 2021 19:19
Ну тоді вже з виїздом на Львівську, Вересневе, знову ДПЗ, Рованці, Дубнівська, Рівненська, Відродження і на Конякіна. І так в обох напрямках кільцевий рух. Ви навіть не уявляєте скільком людям це буде зручно. Точно не зроблять, бо тож для людей треба.
Ололо до Лучанин Показати IP 8 Жовтня 2021 21:04
В Рованці не пустять, бо вони не входять в Луцьку ОТГ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus