USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин потрапив у ДТП на авто, яке викрав

5 Лютого 2015 12:01
Зловмисник, поцупивши автівку, одразу ж потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Тепер спритнику загрожує до восьми років позбавлення волі, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

54-річний лучанин ввечері повернувся додому. Залишивши транспортний засіб поблизу свого будинку, чоловік взяв речі і поніс у кватиру. А через кілька хвилин постраждалий вирішив переставити авто, щоби його було видно з помешкання, оскільки зазвичай машина зберігається на стоянці.

Коли лучанин вийшов із під’їзду, побачив, що його автомобіль від’їжджає від будинку. Чоловік хотів зашкодити зловмиснику, однак це йому не вдалося. Однак злодій так поспішав, що, виїхавши на проїзну частину дороги, зіткнувся з іншим учасником дорожнього руху. Тут же його впіймали правоохоронці.

Зловмисником виявився 23-річний житель Луцька. Автомобіль вилучили.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Окрім кримінальної відповідальності, молодику доведеться відповісти і за порушення Правил дорожнього руху. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тьху Показати IP 5 Лютого 2015 15:11
ну так який же він при таких раскладах спритник? мудило звичайне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus