USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьком їздять авто із сумнівними документами. ФОТО

28 Вересня 2013 13:56
Три автомобілі волинян лише за минулу добу відправили на майданчик тимчасового утримання, повідомили у прес-службі волинських правоохоронців.

На вулиці Карпенка-Карого зупинили автомобіль «Ауді-80», за кермом якого знаходився 44-річний лучанин. Під час перевірки документів на право керування транспортним засобом правоохоронці встановили, що автомобіль на території України взагалі не зареєстрований.

За кермом двох інших авто – «Фольксваген Пасат» та «Фіат Скудо», які були зупинені на тій же вулиці, перебували відповідно 48-річний лучанин та 25- річний ківерчанин. Під час перевірки документів та звірки номерів агрегатів автомобіля «Фольксваген» встановили, що номер кузова має очевидні ознаки підробки. Щодо «Фіата», то його водій надав держінспекторам свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з явними ознаками підробки. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.



Автомобілі затримали і доставили на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів. За цими фактами здійснюється перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вєталь Показати IP 28 Вересня 2013 14:11
Ще більше таких авто буде, якщо утилізаційний збір не знімуть і мита не знесуть.
пацанам Показати IP 28 Вересня 2013 15:01
тримайтесь.
Дайош Показати IP 28 Вересня 2013 18:51
Обламали володарів смугастих. Коли такий автомобіль виїзджає, володар смугастої справно отримує в кишеню, ділиться із ким потрібно, і такий автомобіль іздить до наступної зміни володяря смугастої. То ж який володар смугастої буде писати акт і затримувати на штрафмайданчик завждиматеріально підтримуючий володяря смугастої автомобіль. А тут, коли коброоблом, лишились володарі смугастих без щоденної матеріальної підтримки. І не підуть вони виручати цей автомобіль, це точно.
Василь Показати IP 29 Вересня 2013 00:15
Ауді 80 - це ж лах старий, як гівно мамонта. Його законно можна купити тисячі за 4 зелених. Навіщо ще щось мутити, підробляти, підставлятися за копійки? Якби ще машина була дорога, то зрозуміло, а тут який смисл? Зекономити копійку, а потім їздити і трястися, як би не заробити набагато більше неприємностей?
смысл до Василь Показати IP 29 Вересня 2013 09:38
купить в германии за 400 евро, а не за 4000 баксов у нас, даже год тут поездить и скинуть за 400 евро на запчасти выгодно, а если заберут, украдут, разабьют - не велика потеря.
покер Показати IP 29 Вересня 2013 01:03
та бля взагалі б відмінили ті мита, всеодно в укр.нічого не можуть скласти путнього, ланоси і таврії треба пускати під прес відразу як вони сходять з ковеєру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus