USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьким рятувальникам купили нові пожежні машини

14 Квітня 2014 15:18
У Луцьку в бойовий розрахунок підрозділів Управління ДСНС України у Волинській області надійшли дві одиниці нової сучасної пожежно-рятувальної техніки: пожежна автоцистерна середнього типу та автомобіль для оперативно-координаційного центру. Про це повідомили у пре-службі волинських рятувальників.

Автомобілі закуплені в рамках Проекту міжнародної технічної допомоги «Розвиток потенціалу рятувальних служб Польщі та України», що співфінансується Європейським Союзом по Програмі «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013».

Пожежна автоцистерна на шасі автомобіля «Тата» обладнана ємністю для води об’ємом 4 м кубічних, сучасним водяним насосом, боновими загородженнями та скімером для збирання нафтопродуктів з поверхонь водойм, а також хімічними костюмами типу «WorkStar PVC» для захисту особового складу під час ліквідації наслідків хімічних аварій. Крім того, цей автомобіль забезпечений пожежно-рятувальним обладнанням для надання допомоги людям під час ліквідації ДТП і пожеж в житлових будинках.

Автомобіль оперативно-координаційного центру облаштований на шасі Volksvagen T5 і дозволяє швидко здійснити доставку керівного складу до місця виникнення надзвичайної ситуацій. Автомобіль забезпечений необхідними сучасними засобами зв’язку і комунікацій для здійснення оперативного і ефективного керівництва ліквідацією кризових ситуацій.

Купівля цієї техніки стала можливою завдяки сприянню Державної служби України з надзвичайних ситуацій та польських партнерів по реалізації Проекту – керівництва Соколовського повіту Мазовецького воєводства та Соколовського районного управління Державної пожежної служби Республіки Польща.

Транспортні засоби освятив настоятель Церкви Ікони Пресвятої Богородиці «Неопалима Купина» протоієрей Макарій і побажав рятувальникам успішної служби на благо народу України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus