USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Музей» чудернацьких автомобілів в Україні. ФОТО. ВІДЕО

17 Листопада 2013 14:27
Житель міста Канів Черкаської області Ігор Сухобрус експериментує з автомобілями, перетворюючи їх у чудернацький і незвичний транспорт, повідомляє «АвтоЦентр».
У Каневі - справжнє сховище експериментальних автомобілів. Ці автівки – результатів втілення цікавих, часом несподіваних ідей їх власника. Тільки на одному майданчику журналіст пише нарахував понад 40 нестандартних машин, радикально перебудованих, або створених «з нуля».

Тут можна знайти легкі плаваючі всюдиходи, будинок на колесах для позашляхових подорожей, пікапи, лімузини і кабріолети на базі вітчизняних машин.

Деякі конструкції покликані до життя нагальною необхідністю – як наприклад, пересувний банкетний зал на базі двох кузовів ВАЗ– 2121 Нива або відвальний бульдозер на базі пікапа Волга 4х4 – його спроектували і виготовили буквально за два дні, в період катастрофічних березневих снігопадів минулого року.
Вже легендарною стала лазня на колесах: повноцінна, з передбанником, душовою і парилкою.

За освітою Ігор Сухобрус – військовий інженер–автомобіліст, отож всі його розробки – не муляж, вони випробувані і обкатані.

На краю території канівського АТП, де творить і працює Ігор Сухобрус – невеликий склад старих машин: зношених, часом битих, місцями іржавих. «На перший погляд – шрот, автозвалище. Але насправді це – як глина для скульптора, матеріал, з якого я буду ліпити щось нове», – каже Ігор Сухобрус.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus