USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На дорогах Волині – зледенілий асфальт, який не посипають

29 Листопада 2016 22:30
Із настанням холоду та випадом значної кількості снігу, 29-го листопада Володимир-Волинський район опинився у складній дорожньо-транспортній ситуації. На стан дороги в напрямку Нововолинська до села Суходоли почали скаржитись водії транспортних засобів.

Про це повідомляє БУГ.

Зв’язавшись в телефонному режимі із головою Володимир-Волинської районної ради Романом Гуком, з’ясували, що справді рух транспорту у всіх напрямках району ускладнений.

“Я їхав на Устилуг, то зі швидкістю 30 кілометрів, бо дорога дуже слизька. Наразі намагаюсь дозвонитись до Служби автомобільних доріг, щоб вони посипали дороги, бо їхати дуже складно,” – розповів Роман Гук.

Голова райради повідомив, що знає про ситуацію з дорогами в районі та наразі докладає усіх зусиль, щоб зв’язатись з дорожниками.

Голова Володимир-Волинської райдержадміністрації Наталія Василець повідомила, що розмовляла із начальником філії “Володимир-Волинська ДЕД” Миколою Хільчуком.

“Говорила з Хільчуком, вони зараз посипають дорогу до Війниці і приблизно через дві години повинні просипати всю трасу до Устилуга. Після цього почнуть посипати на Нововолинськ,” – зазначила в розмові Наталія Василець.

Додамо, що на номери інтернет-видання “БУГ” телефонували водії та розповідали, що через специфіку рельєфу та несвоєчасне посипання дорожнього полотна від міста Нововолинськ (завод СТО) та до села Суходоли вишикувалась колона фур, яка через слизьку дорогу не могла проїхати. Також в районі виникла проблема руху громадського транспорту між містами Володимир-Волинський та Нововолинськ, автомобілі не могли проїхати та автобуси приходили із запізненням на годину.

Проте, за станом на 18-ту годину техніка дорожників виїхала на проблемні ділянки дороги та розпочала їх посипання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus