USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині селяни скаржаться на якість щойно відремонтованої дороги

14 Листопада 2016 15:17
Жителі села Затишшя скаржаться на стан дороги до населеного пункту і на якість щойно відремонтованої ділянки дороги сполученням Шацьк-Гаївка, де вже не в одного авто були розбиті чи пошкоджені вікна дрібним камінням, - інформує «Район.Шацьк».

Проблему затишці озвучили під час виїзного прийому, який у селі проводив голова Шацької районної ради Сергій Карпук.

Коментуючи цю ситуацію, голова районної ради зазначив, що рішення про ремонт асфальтованої дороги, яка, до речі, була не в найгіршому стані, приймалося в області без погодження з керівництвом району. Але частка співфінансування ремонту є і з районного бюджету.

Власник фірми, яка виконувала ремонтні роботи, надав гарантійний лист, що навесні-влітку за сприятливих погодних умов доведуть дорогу до нормального стану за власний кошт. Стосовно дороги протяжністю до 1 км, що веде від траси до села та, яка найбільше страждає від багатотонних лісовозів, то люди просять хоча б засипати проблемні ділянки щебенем.

Сергій Карпук пообіцяв скерувати запит на сесії районної ради до служби автомобільних доріг, оскільки відремонтувати дорогу власними силами район не зможе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
"Мурзилка" Показати IP 14 Листопада 2016 15:21
-можете поскаржитись .а ще в "спортлото"! толк буде одинаковий! ніхто і ні за що не відповідає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus