USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нововолинські водії, минаючи вибоїни, їздять тротуаром

20 Березня 2017 18:36
Нововолинські водії втомилися від бездоріжжя і ями вже не минають – біля заправки «ОККО» вони їдуть по «стежці», виїжджаючи на тротуар, пише БУГ.

Із початком весни з міських доріг зійшов не лише сніг, а й асфальт. У жахливому стані нині перебувають майже всі автошляхи, особливо на околицях міста. Під час руху увагу водіїв відвертають ями та вибоїни.

Рух автівок ускладнює відсутність асфальтового покриття і безліч ям, що змушують автомобілі «стрибати». Проте люди викручуються в будь-якій ситуації.

Нововолинські водії рятуються власними методами – вони їдуть тротуаром, минаючи жахливі ділянки дороги. Від початку весни на цій частині шляху стала помітною стежка, яка утворилася від коліс авто. Об’їжджаючи ями, власники автомобілів їдуть багнюкою та тротуаром.

Допоки чиновники шукають кошти на дороги, водіям доводиться маневрувати між ямами, нерідко порушуючи правила дорожнього руху та створюючи аварійні ситуації.

Поки «на верхах» знайдуть відповідального за ремонт, вочевидь, дорога стане не лише непроїзною, а й непрохідною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бе Показати IP 20 Березня 2017 19:44
Тільки в нас асфальт можна об'їхати по обочині.
Анатоль_ Показати IP 20 Березня 2017 19:50
Я в шоце!
Andrij Показати IP 20 Березня 2017 22:47
Davajte vse ylizu otdadim v ryki prirode, tak xot dengi ne na veter a efekt bydet ly4she 4em ot takogo remonta dorog. I evropa ozenit- blremsja za ekologiju tipa........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus