USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перевізники хочуть компенсації за час, коли не працює МАК

1 Червня 2017 14:22
Ось уже кілька тижнів як система керування та моніторингу громадського транспорту МАК у Луцьку не працює. Вплинути на ситуацію просять міську раду.

Про це стало відомо під час засідання 24 чергової сесії Луцької міської ради 31 травня.

Депутат Микола Федік у своєму запиті нагадав: проблема з системою МАК у Луцьку існує вже декілька тижнів. Приміром, 26 травня система показувала два маршрути, а 31 травня – жодного. На електронному табло на зупинках – знаки питання навпроти кожного маршруту.

Тож міську раду просять з’ясувати, чому не працює система. А також вплинути на те, аби перевізникам повернули кошти за обслуговування системи GPS за той час, коли вона не працювала. Депутати підтримали запит колеги.

До слова, днями у Луцьку зареєстрували петицію, у якій автор пропонує штрафувати компанію, яка обслуговує систему GPS-моніторингу луцьких маршруток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 1 Червня 2017 15:25
А я от бачив дні два тому (довелося їхати маршруткою, 2 раз з 1 квітня, бо я ними принципово не користуюся, лише вийнятково) що пристрій був вимкнений. Як система може відображати саме цю машину на карті? Система працює погано дуже давно - це теж факт. Але мені чомусь здалося що маршрутчики знайшли спосіб доїти Візор, просто вимкнувши всі пристрої.
альо до Лучанин Показати IP 1 Червня 2017 15:34
не правда! пристрої ввімкнуті, а от на карті нема цілого маршруту - стоімо на зупинках як в юності
Анонім Показати IP 1 Червня 2017 16:37
Цікаво, чи треба навігатори для водіїв, що б на зупинці підїзжати до бардюрів. Як що водій не може цього робити, то він не відповідае категорії, яка дозволяє йому працювати на автобусах-маршрутках. Обслуговування цим транспортом став ще гіршим ніжколи проїзд був по 3 гривні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus