USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Подробиці нічної ДТП у Луцьку: авто в’їхало в знак, водій зник

9 Квітня 2014 11:33
Власник автівки, яка вчора, 8 квітня, в’їхала в дорожній знак поблизу Нової лінії у Луцьку, залишив машину і зник з місця події. Щоправда, потім добивався реакції ДАІ, аби повернути автомобіль.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася в обласному центрі біля супермаркету Нова Лінія, що на вулиці Шевченка. Водій, винуватець аварії, втік з місця пригоди. З дорожнім знаком зіткнувся автомобіль Chrysler Voyager темно-сірого кольору.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини правоохоронці повідомили, що ДТП спричинив 37-річний волинянин.

Так, о 21:45 до міліції подзвонив невідомий та поінформував про інцидент.

Водій не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, унаслідок чого автомобіль в’їхав в придорожній камінь та дорожній знак. Постраждалих, на щастя, не було. Натомість лишилася автівка без водія, який покинув місце аварії. Щоправда, як пишуть очевидці, згодом він повернувся, але вже на іншому авто. Натомість в міліції кажуть, що власник ще ввечері телефонував до правоохоронних органів, аби з’ясувати усі обставини та забрати автомобіль, який відвезли на штрафмайданчик. Проте безуспішно.

Сьогодні він нестиме відповідальність за порушення ПДР, наслідком чого стало пошкодження транспортного засобу та дорожнього знаку.

Зі слів правоохоронців, якщо законних підстав затримувати автомобіль не буде, тобто власник має усі необхідні документи, які засвідчують право на водіння, то автівку повернуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
настя Показати IP 9 Квітня 2014 11:37
чо було втікати?
Всезнайко Показати IP 9 Квітня 2014 12:00
Бо завалений був...
Незнайко Показати IP 9 Квітня 2014 14:29
Дії водія, очевидно, кваліфікують за статтею 124 КУпАП. Працівники ДАІ мають скласти відповідний протокол та відповідно до статей 257, 221 КУпАП направити його до суду для розгляду, який повинен винести постанову протягом 15 днів. Я звертають до авторів -- не пишіть і не розказуйте те, в чому не компетентні, краще передзовоніть до когось, перепитайте як правильно написати, сказати тощо, а не "сьогодні він нестиме відповідальність". Цим, до речі, страждають і центральні канали та видання. Можете ще дописати де буде виконуватись смертний вирок, це не випадатиме з вашого контексту.
Степан Показати IP 9 Квітня 2014 18:39
Видно синючий був, от і втік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus