USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк прокоментував звинувачення щодо автомобіля, яким користується

10 Лютого 2015 12:28
Луцький мер Микола Романюк заперечує порушення закону при користуванні автомобілем «Хюндай Соната».

Про це пише ІА ZIK.

Луцький мер переконує, що ніякої корупції у використанні цього авто нема. «За міським головою немає закріпленого персонального автомобіля. Це - перше. Наскільки мені відомо, коли брався цей автомобіль – там все законно. Хоча і до цього міський голова їздив на автомобілі, який брався в оренду. У міській раді просто немає грошей, щоб купити автомобіль», – заявив Романюк.

Нагадаймо, депутат міськради Андрій Осіпов звинуватив луцького мера у порушенні антикорупційного законодавства. Мовляв, луцький мер використовує автомобіль Хюндай Соната 2012 року, який не належить міськраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Дмитро Показати IP 10 Лютого 2015 12:31
вот ск*ти... він ткаий бідний що немає свого автомобіля?
Лучанин Показати IP 10 Лютого 2015 12:52
Треба Григоренка висунути на посаду мера! В нього хоч не такий ніс червоний.
лучани до Лучанин Показати IP 10 Лютого 2015 12:59
Григоренко- це адепт бютоголової секти, яка десять років "заправляє" земельною комісією в місті.
радикал Показати IP 10 Лютого 2015 13:00
Що ніс то ніс. А міг би вже на своєму джипі їздити.Може й ніс оновився б.
Корінний лучанин Показати IP 10 Лютого 2015 13:19
А НЕ СЛАБО РОМАНЮКУ ЇЗДИТИ НА СВОЄМУ АВТО?! ПРОСТО СОВІСТЬ ТРЕБА МАТИ! БІДНИЙ, БЛІН! На бензин може міськрада кошти виділяти , якщо на те пішло. От же БІДОЛАГА - МІЛЬЙОНЕР , НУВОРІШ ! Бідний, що сльози навертаються від його бідності!
Лучанин Показати IP 10 Лютого 2015 14:01
Як вам не соромно, що мер повинен пішки ходити? І не чіпляйтеся до людини завтра тебе за такі слова може перекособочити. Всі під богом ходимо. Ну і народ все не не так. На себе дивися.
З луцька Показати IP 10 Лютого 2015 14:07
Коментує тексти одна сволота. Почитаєш, і як ніби зайшов в брудний сільський нужник.
Петро Показати IP 10 Лютого 2015 14:10
Цікаві ви люди, обрали мера тепер клюєте. Якщо вас почитати, то виходить, що лікар повинен медикаменти купувати за власні гроші, вчитель підручники для дітей, двірник мітлу. Включайте голову, коли натискуєте на клавіатуру.
Анонім до Петро Показати IP 10 Лютого 2015 14:36
а ти також їздиш на роботу на машині,яку тобі взяли в лоенду і за неї платять,ти що БОг.А Романюк, що Бог, що йому повинні дати машину і задарма їздв. А ми получаємо по 2000 тисячв зарплату і їздимо тролейбусом і платимо уявляєш і ніхто нам не дає задарма гроші. Господи-це страх і ужас
Корінний лучанин до Петро Показати IP 10 Лютого 2015 16:19
Цікавий ти ПЕТРО! Дозволь тобі нагадати, що ти живеш у ДУЖЕ КОРУМПОВАНІЙ КРАЇНІ СВІТУ, не забувай це та НЕ ПЛУТАЙ ПРАВЕДНЕ ІЗ ГРІШНИМ ! НЕ ліпи сюди, будь ласка, лікарів та інш. А забув, очевидно, що минулий "мер" навитворяв у ЛУЦЬКУ із маршрутками по ЛІЗИНГУ, що ЛПЕ до цих не може нормально жити! Отакі трапляються виборні "мери" . Ці " мери" НЕ Є СВЯТОШАМИ, їх обирають для того щоб СЛУЖИЛИ ГРОМАДІ, а не влаштовували собі якийсь "мєждесобойчик" та дерибан. користуючись посадами , як це робив ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ у Києві. Може у БЮДЖЕТІ ЛУЦЬКА вистачає на все коштів? ТА РОМАНЮК НЕ БІДНИЙ ЧОЛОВІК, ЗРЕШТОЮ ! ХІБА ТРЕБА ПОЯСНЮВАТИ, ЩО В УКРАЇНІ ДУЖЕ СКЛАДНА ЕКОНОМІЧНА СИТУАЦІЯ і що із цього дерма ми не скоро виліземо. А чиновники такого рангу "мери" в першу чергу ЗОБОВЯЗАНІ це РОЗУМІТИ! Та прислухайтесь до того що казав АНДРІЙ КУЗЬМЕНКО (СКРЯБІН) чи вам все ПО БАРАБАНУ!
Петру Показати IP 10 Лютого 2015 14:28
А чи не цей автомобіль подарував Єремєєв меру за "гарну роботу"?
123 Показати IP 10 Лютого 2015 15:00
Чому в Європі, в яку ми всі так хочемо, чиновники можуть їздити і в громадському транспорті, і навіть на велосипедах, а в нас обов'язково на найновіших автомобілях. Чомусь мер не взяв в оренду якусь стареньку малолітражку,а непоганенький автомобіль 2012 року.
лучани до 123 Показати IP 10 Лютого 2015 15:03
Потім витрачати на ремонт старенької малолітражки? Чи багато зробить мер без авто у місті ,яке є за площею більше ніж 100 кв км.
колега Показати IP 10 Лютого 2015 15:26
Пояснення просте, як лопата: осіпов хоче, щоб мер міста жив в шевченківській хаті, харчувався, як монах-вегетаріанець, користувався маршруткою. А сам всім заявляє, що "я живу в квартирі, а не в котеджі (скривдженим тоном!!!) і носить 30 кг зайвого тіла. Тобто, пробив час вже мати віллу, а осіпов її не має. Очевидно, гроші з "Інкомбанку" використав не за "призначенням". Колега по банківський "справах" добудовує котедж, а осіпов запізнюється. Правильно, треба спішити - життя коротке. Осіпов, займись сімєю, спортом, відвідуй спортзал, використовуй з великим навантаженням для організму тренажери, долай в день щонайменше 10 км. Ти даремно тратиш дорогі роки. А сьогодні ти нагадуєш жирного горобця, який купається в словесній пилюці.
кру до колега Показати IP 10 Лютого 2015 19:24
Осіпову,як Осіпову,а от Осіпову,як Осіпову,а от Гребенюку таки треба ходити більше. Бо він вже котиться,а не йде. А КРУ перевірити за які кошти його возять на роботу та з роботи . Інші керівники структурних підрозділів їздять громадським транспортом,або ходять пішки.Гребенюк витрачає бюджетні кошти не за призначенням.
папа Карло Показати IP 10 Лютого 2015 15:44
Буратіно з причини вродженої дерев'яності апріорі не підпадає під дію антикорупційного Закону. Так що фігвам, тобто житло індіанців:-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus