USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рух транспорту на в'їздах до Києва відновили

24 Січня 2017 19:28
Рух транспорту на в'їздах до Києва відновлено.

Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору".

“Рух автотранспорту на під'їзних шляхах до м.Києва здійснюється без обмежень. Це стосується автомобільних доріг державного значення: М-03 Київ — Харків — Довжанський, км 18, М-05 Київ — Одеса, км 13 (смт Чабани), М-06 Київ — Чоп, км 19, М-07 Київ — Ковель — Ягодин, 19 км,” — йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, раніше автомобілісти влаштували акції протесту на в'їздах до Києва. За інформацією правоохоронців, акція тривала на п'яти трасах: на Бориспільському шосе, на Броварському проспекті, Житомирській, Варшавській та Одеській трасах.

Протестувальники вимагали від Верховної Ради поквапитися з ухваленням Закону про зміни до Митного кодексу, який передбачає пом'якшення умов пересування на автомобілях з іноземною реєстрацією. Люди частково заблокували дороги на п'яти напрямках та підпалювали шини. Через дії пікетувальників утворилися затори, а іншим автомобілістам довелося запізнитися на роботу. Повз пікетувальників проїжджала і військова техніка. Згодом активісти перемістилися під Кабмін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
воєнком Показати IP 24 Січня 2017 20:30
Повз пікетувальників проїжджала і військова техніка. І ЗАБРАЛА З СОБОЮ
34 Показати IP 25 Січня 2017 07:04
На фронт іх всіх, на іноземних номерах їздять одні неадеквати
Льоня Показати IP 25 Січня 2017 08:21
Це люди, які відстоюють права свої та українців в цілому і не потрібно іх тролити диванщикам і замовникам, а воєнкому може самому не завадило б повоювати на сході, а не з клавіатурою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus