USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Сервіс BlaBlaCar вперше став прибутковим

25 Вересня 2018 23:31
Популярний французький сервіс для пошуку попутників BlaBlaCar отримав прибуток за підсумками перших дев'яти місяців 2018 року.

Про це йдеться в прес-релізі компанії, повідомляє UBR.

Як йдеться у повідомленні, цього року бізнес вперше став прибутковим з моменту заснування компанії у 2006 році.

У компанії прогнозують, що до кінця 2018 року кількість пасажирів BlaBlaCar досягне 50 млн чоловік. Це на 40% більше, ніж роком раніше.

В Україні сервіс працює більше чотирьох років. За цей час Україна увійшла в топ найбільш швидкозростаючих країн для сервісу і налічує понад 4 млн користувачів.

Загальна кількість користувачів BlaBlaCar в світі - 65 млн в 22 країнах.



BlaBlaCar - один з найбільших в світі карпулінгових сервісів (сайт і мобільний додаток для iOS і Android) для здійснення міжміських поїздок. Щокварталу більше 20 млн осіб здійснюють поїздки з BlaBlaCar. Кількість користувачів, які використовують BlaBlaCar на мобільних телефонах (iOS і Android) перевищує 30 млн.

На ринок України BlaBlaCar вийшов на початку 2014 року, придбавши успішний український стартап "Подорожник".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus