USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скільки коштує навчання на водійське посвідчення у Луцьку

10 Вересня 2018 20:54
Навчальний рік в автошколах Луцька не закінчується останнім дзвоником, а триває цілий рік. Нині у місті чимало навчальних закладів, які мають ліцензії для підготовки водіїв різних категорій.

На запит видання Конкурент у Регіональному сервісному центрі МВС у Волинській області надали перелік навчальних закладів, що мають чинні акредитації.

Умови навчання та вартість приблизно однакові у всіх закладах. Наприклад, для того, щоб підготуватися до екзамену на найпопулярнішу категорію В (легковий автомобіль) доведеться заплатити від 2700 до 5000 гривень за навчання. Середня ж ціна складає 3500-4000 гривень. Однак, додатково доведеться заплатити за витрати на пальне. Тобто, придбати 50-70 літрів бензину в залежності від кількості годин практичного водіння. Термін ж навчання у всіх майже однаковий – від 8 тижнів до 2,5 місяців. Щодо категорії С (вантажівка), то ціна збільшується приблизно на 1000 гривень. Окрім цього доведеться довше очікувати на комплектацію групи.

Обираючи автошколу, зверніть увагу на автомобілі, на яких проводиться навчання та, звичайно, враховуйте відгуки друзів та знайомих. Адже від компетентності та вміння навчати інструктора залежить наш успіх на майбутньому екзамені спочатку в самій автошколі, а потім в Територіальному сервісному центрі.

Перед самим навчанням необхідно пройти медичний огляд. Сама ж послуга складання іспиту та видача посвідчення водія на право керування транспортними засобами після закінчення навчального закладу становить 227 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Юрій Показати IP 10 Вересня 2018 21:15
Я у свій час закінчив автошколу ДОСААФ у Горохові. Денний стаціонар, навчання тривало по вісім годин протягом шести місяців. Теоретичні навчання чередувалися з практичними. Холодний тренаж, розборка, пусконаладка, ремонт двигуна,основних механізмів, шассі, практичні заняття на автодромі. Водіння автомобіля по місту і за містом, водіння з вантажем і в нічний час. Теоретичні прави на стенді. Ще й були нічні чергування. При умові здачі трьох екзаменів, присвоювали дві категорії. Ще треба щось казати ? А тепер порівняйте !
опа до Юрій Показати IP 10 Вересня 2018 23:12
Що ти можеш розібрати та налагодити в сучасному авто?
Ян Левин до Юрій Показати IP 11 Вересня 2018 10:33
У меня в машине 7-ступенчатая ДСГ, TSI-мотор и довольно сложная пневма. Отремонтируешь двумя отвертками, если с с ними что-то станется, гений-автомеханик?
Юрій Показати IP 10 Вересня 2018 21:41
РЕКОМЕНДУЮ ГУДОК!
євробляхи Показати IP 10 Вересня 2018 22:14
6000 грн рекомендую. те саме а практика парочка розбитих авто в сусідському заборі. ..
Вася Показати IP 10 Вересня 2018 22:36
Знаю де купити дешевше
Анонім до Вася Показати IP 10 Вересня 2018 23:37
А їздити навчитись тоже знаєш де купити,ти потенційний вбивця і ті хто продає,чиясь смерть буде на твоїй совісті,такі ди*іли на тротуарах людей вбивають,не кажу вже про дорогу.Коли тебе завалить отакий з купленими,тоді ти згадаєш де продають здоров'я і розум.
Лучанка Показати IP 10 Вересня 2018 23:06
Розуму не купиш))досвіду теж))) Декілька розбитих авто не проблема якщо ти мільйонер...головне біди комусь не зробити. Рекомендував автошляху АС ...в свій час вчилась там!Уважні та компетентні викладачі!Лідії Анатоліївні привіт та подяка за доступно викладений матеріал!Та інструктору Дмитру Ігоровичу за професійність та принциповість!
петро Показати IP 11 Вересня 2018 00:07
Як дістало оце слухати, їдеш по луцьку і інколи дувуєшся на тих горе інструкторів як вони вчать іздити, то за руль тримають, то воно рушає так, що нерви беруть, те навчання не гарантія того що воно буде дотримуватися 3 золотих правил перевага з права, відкривати очі перед світлофором, дивитися на знаки і дорогу. А те шо після тих інструкторів, потім тільки уже в самостійній їзді набувається досвід. Інструктори то для жінок певно тільки треба і то після них навіть руля тримати не вміють правильно
Лучанка до петро Показати IP 11 Вересня 2018 09:51
Боже мій! А Ви, мабуть, народились з кермом та водійськими навичками. Згадайте себе та не ображайте людей, що тільки намагаються стати нормальними водіями. Як і в любій справі - поки самі не наб"єте шишок, то ніхто не допоможе: ані інструктор, ані вчитель, ані викладач вузу.
Сергій Показати IP 30 Вересня 2019 17:39
Здати направа можна у вас після третьої години

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus