USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Суд залишив винуватця смертельної аварії Єпіфановича під вартою

28 Лютого 2019 18:58
Волинський обласний апеляційний суд не змінив міри запобіжного заходу для екс-очільника карного розшуку міста Луцька Геннадія Єпіфановича, який, будучи напідпитку, вчинив смертельну ДТП поблизу села Дачне.

Адвокат Єпіфановича наполягав, що запобіжний захід у вигляді 2 місяців тримання під вартою є передчасним, а слідство та суд не мали можливості повністю дослідити обставини справи.

Також захисник представив позитивні характеристики Єпіфановича від екс-колег та людей, з якими він співпрацював, зауважив що колишній правоохоронець – учасник бойових дій на сході України. Зважаючи на ці обставини захист просив для Єпіфановича запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Проте суд, зваживши всі обставини справи, відмовив в апеляції – найближчі 2 місяці Геннадій Єпіфанович проведе за ґратами.

Нагадаємо, два автомобілі зіткнулись в селі Дачне, що поблизу Луцька ввечері 21 лютого. В результаті зіткнення двоє осіб загинули на місці події, постраждала 9-річна дитина, яку госпіталізували в лікарню.

Як стало відомо пізніше, за кермом автомобіля Mercedes-Benz, який спричинив смертельну ДТП, перебував екс-очільник карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
777 Показати IP 28 Лютого 2019 21:32
а он еще и герой ато.ну тогда точно не виноват.
Анонім до 777 Показати IP 1 Березня 2019 07:01
Як і отой цуманський герой-грибник
мама і дружина.... Показати IP 1 Березня 2019 23:36
Ви що смієтесь, який нах..й учасник бойових дій АТО..... Вибачте за слово!!!!!!!!! Він там жодного разу як наші хлопці не був... а "візіт вєжлівості" то не учасник АТО. Те що практично всі такі як він бл..ді поробили собі учасників то їй проблеми, тепер тільки цим і прикриваються. Ти падло пяне сіло за кермо...... невже таксі було б не дешевше????????? І зараз ти просишся про домашній арешт? чому ти раніше не подумав про це? сліпи залив і все... тож МЄНТ..... Як жити цим людям які втратили свої половинок, маму, тата, дітей? Ми всі під Богом ходимо!!!!! Хай він і розсудить!!!! А людські сльози даремно нікому не минуться.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus