USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 9.95

Траса «Луцьк – Львів» в критичному стані через снігопад. Відео

6 Грудня 2016 14:54
Водії повідомляють, що траса «Луцьк – Львів» погано очищена від снігу. Як результат, на дорозі утворились перемети, в снігу застрягають навіть вантажівки.

Про це у Фейсбуці пише лучанин Михайло Скуба.

«Дорога Луцьк – Львів. Кам'яний вік, як завжди хочуть піском врятуватись від зими!», - інформує водій, який їде у напрямку Львова.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини чоловік розповів, що дорога в жахливому стані, найкритичніший відрізок – від Луцька до міста Радехів Львівської області. Ожеледиця та перемети починаються майже відразу за Луцьком - поблизу села Гірка Полонка. Проблемно проїхати і поблизу села Стоянів. На дорозі застрягають навіть фури, водії змушені чекати поки вантажівки подістають зі снігу для того, аби рухатись далі.
Не видно й снігоочисної техніки – дорогою чоловік побачив лише 1 грейдера та декілька МАЗів. Працюють вони, здебільшого, поблизу Радехова.

«Найгірша ситуація на відрізку Горохів – Стоянів – Кам’янка Бузька. Дорога в жахливому стані. Вже від Кам’янки дорога вже більш-менш нормальна», – каже Михайло та зауважує, що дорога М 06 «Київ – Чоп», як для такої погоди, – майже в ідеальному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Перехожий Показати IP 6 Грудня 2016 15:10
На цій трасі - це регулярне явище.
777 Показати IP 6 Грудня 2016 15:19
дерева порізали спритні ділки натомість сніг з полів незатримується, от і проблема
Олександр Показати IP 6 Грудня 2016 15:19
Застаріла інформація. З Луцька до Горохова досить чисто, Тільки в районі Терешківців місцями лід. По трасі 80-100 без проблем.
Анонім Показати IP 6 Грудня 2016 15:20
як в тундрі!
сергій Показати IP 6 Грудня 2016 16:03
Щойно повернувся зі Львова - не чищено і замети починаючи усі на стороні Львівської області. Вїжжаєш в Волинську область - все почищено і можна нормально їхати
читач Показати IP 6 Грудня 2016 23:29
Проте у Радехові під час снігопаду кладуть бруківку, напевно хочуть на зекономити, покладуть на сніг. А дорога поблизу і справді жахлива.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus