USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У луцькій маршрутці не виявилось аптечки, щоб допомогти жінці

6 Червня 2017 10:49
В одній із маршруток Луцька не виявилося аптечки з ліками, щоб допомогти жінці, яка ледь не втратила свідомість.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив Роман Шнайдер, який був свідком події.

Зі слів пана Романа, трапилося це 4 червня близько 14-15 години.

Як розповідає чоловік, він їхав у маршрутному таксі, яке рухалося від ЦУМу у напрямку 40 кварталу. Коли маршрутка від’їжджала від зупинки на проспекті Соборності, що навпроти кафе «Хурма», одній із пасажирок, на вигляд років 40, раптом стало зле, і вона ледь не впала на підлогу. Люди, які стояли поруч, кинулись підтримувати жінку.

Пасажири стали просити у водія аптечку з ліками, щоб хоч якось зарадити жінці. На це водій транспортного засобу відповів, що у нього немає ні аптечки, ні ліків. Та запропонував жінці вийти з маршрутки.

Відтак, коли водій зупинився, то жінка вийшла з маршрутки та присіла на бордюрі. Натомість кермувальник, незважаючи ні на що, рушив далі.

Зі слів пана Романа, коли він запитав у маршрутника, чому той їздить без аптечки, останній відповів, що він не зобов’язаний її купувати, а власник не купує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Читач Показати IP 6 Червня 2017 11:00
Випадок дійсно ганебний, хоча й непоодинокий... Хто винен ,що автобус неукомплектований аптечкою і, швидше за все, й вогнезасником? Власник чи водій?Чи хто? От і спробували б розібратися, якби автор замітки вказав хоча б номер маршруту та номер маршрутки... А якби жінка померла на тому бордюрі? Це вже кримінал !
Анонім до Читач Показати IP 6 Червня 2017 11:54
розірвати з власником маршрутки договір на перевезення в звязку із порушенням правил обслуговування пасажирів
Читач 2 до Читач Показати IP 6 Червня 2017 12:52
А якби дав не ті що треба ліки і жінка померла на тому бордюрі? Це вже кримінал !
СССР Показати IP 6 Червня 2017 11:46
У нас не СССР, купуйте аптечки разом з Парашенкам
Аня Показати IP 6 Червня 2017 11:54
винуваті і власник і шофер.... перший зрозуміло бо він несе відповідальність за транспортний засіб, а шофер повинен розуміти що лише укомплектований транспортний засіб має право виїжджати в рейс. До речі водій і водій автобуса це зовсім різні рівні кваліфікації!!!
іван до Аня Показати IP 6 Червня 2017 13:00
А ще шофер має відповісти за те що у вас діарея
яія до іван Показати IP 6 Червня 2017 13:36
Ні, "шофер" у нас відповідає лише за те, щоб нормально "бабло косити". Іван, мабуть, саме з таких... А взагалі-то, міській владі час уже перестати корито ділити, а почати лад в місті наводити, а то бардак кругом, а цим трутням в кабінетах діла нема ні до чого.
а як хотіли? Показати IP 6 Червня 2017 13:54
в нас же сервіс... ціна зросла на проїзд... я от одного не зрозумію - де зміна якості послуг в зв'язку з підняттям вартості проїзду???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus