USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку маршрут №4 курсуватиме до дачних масивів взимку

6 Листопада 2015 18:22
Для зручності лучан, які їздять у дачний масив «Калина», автобусний маршрут №4 (Залізничний вокзал-Вересневе) курсуватиме у зимовий період до дачного масиву.

Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Анатолій Миронюк, пропонується продовжити автобусний маршрут №4 (Залізничний вокзал - Вересневе) до дачного масиву «Калина» до 10 оборотних рейсів у зимовий період. Перший автобус відправлятиметься від дачного масиву о 7.20, останній – о 19.00. Наразі є відповідне звернення голів кооперативів дачного масиву «Калина».

Член виконкому Олег Бондарук зауважив, що власники автобусних маршрутів у Коршів, Радомишль та Озеряни відмовлятимуться від маршрутів, тому що вказаний маршрут частково їх дублюватиме. Він запитав посадовця, чи готовий той взяти на себе відповідальність за те, що завтра мешканці сіл не матимуть можливості доїхати додому вчасно.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев зауважив, що оскільки організатором приміських автобусних перевезень є облдержадміністрація, з нею погодили питання маршрутів. З його слів, найкращий спосіб вирішити проблему з мешканцями, які живуть на дачних масивах, або їздять туди після закінчення дачного сезону - збільшити кількість оборотних рейсів, продовжених до дачних масивів. Оскільки вже 6 днів автобус туди не їздить, виникають значні проблеми.

Відтак, 8 разів на день курсуватимуть автобуси, які забезпечуватимуть довіз громадян до дачних масивів. З його слів, підстав загрози існуючим маршрутам немає, хоча прибутки перевізників дещо зменшаться.

Члени виконкому підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Богдан Показати IP 6 Листопада 2015 20:31
А Коршів тут причому? Він з 4 не перетинається. Перетинаються Промінь, Лаврів, Золочівка, Суховоля, причому останні 3 не завжди зупиняються на "вимогу". Тому й народ просить четвірку. 4 дублює Промінську маршрутку, яка зараз ходить ой як проблематично.
456 до Богдан Показати IP 7 Листопада 2015 05:45
Дякуємо. І окрема "подяка" депутату, який ой як "дбає" за людей. Бондарук був проти цього маршруту.
орс Показати IP 6 Листопада 2015 21:57
то це добре чи ні
Тетяна Показати IP 6 Листопада 2015 22:18
Прошу ще розглянути пропозицію щодо введення маршруту у с.Милуші через пр.Відродження у Луцьку.Дякую
124 Показати IP 6 Листопада 2015 23:44
огласите цену, пожалуйста!
лучанка Показати IP 7 Листопада 2015 08:59
З тексту нічого незрозуміло... Те, що тепер маршрутка №4 буде кілька разів доїзджати до дачного масиву зрозуміло, а всі інші рейси протягом дня будуть до Полонки чи ні? З мікрорайону підшипниково це єдина маршрутка якою діти дістаються до спортивної школи.
34 маршрут Показати IP 30 Листопада 2015 16:54
Шановні журналісти Волинських новин. Будьте ласкаві розповісти про долю 34 маршруту у Луцьку. Перед виборами гуділи про нього. А віз і досі там. Маршрутка й досі не курсує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus