USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку нетверезий водій на мікроавтобусі в’їхав у Opel

22 Травня 2018 12:33
У ніч на 22 травня двох нетверезих кермувальників затримали в Ковелі та одного – в Луцьку, повідомляє прес-служба волинських патрульних.

Так, у Луцьку нетверезий водій Mercedes Sprinter спричинив ДТП на вулиці Героїв УПА. Зокрема, він допустив зіткнення з легковиком Opel. У результаті винуватець ДТП отримав 3 протоколи: за вчинення аварії, керування нетверезим і непокору правоохоронцям.


Крім того, близько 23 години на масиві Сільмаш екіпаж патрульних помітив Volkswagen Passat, водій якого, побачивши правоохоронців, пригальмував, а потім різко пришвидшив рух, однак автомобіль зупинився.

У водія помітили ознаки сп’яніння та запропонували йому пройти перевірку, на що той не погодився. Встановили, що на чоловіка вже було оформлено протокол за керування нетверезим, однак судового розгляду ще не було. На особу знову склали протокол за керування п’яним.


Близько 1 години ночі на вулиці Театральній у Ковелі патрульні помітили Mercedes-Benz, водій якого порушив ПДР. На вимогу поліцейських не відреагував та продовжив рух, потім зупинився, вийшов з автомобіля і стверджував, що він не їхав.

Разом з тим, не виконував законних вимог правоохоронців, шарпався, висловлювався лайкою і поводився агресивно, навіть погрожуючи фізичною розправою.

В якийсь момент спробував утекти і навіть перестрибнув через огорожу, але був затриманий полісменами.

23-річний молодик відмовився проходити перевірку. Від інспекторів отримав 2 протоколи та 1 постанову за скоєне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus