USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку перевізник через скарги звільнив водія маршрутки

6 Жовтня 2017 20:43
За неодноразові порушення правил дорожнього руху у Луцьку перевізник звільнив водія маршрутки.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Нещодавно секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт повідомив, що водій маршрутного таксі № 12 грубо порушив правила дорожнього руху під час заїзду на зупинку громадського транспорту біля готелю “Україна”, підрізавши та перегородивши рух іншому автобусу. Тож Пустовіт звернувся до начальника управління транспорту та зв'язку Анатолія Миронюка, аби вжити заходів до водія-порушника.

Директор ТзОВ "ВТП Санрайз" ЛТД" Юрій Девіцький поінформував, що проведено службове розслідування, у водія автобуса реєстраційний номер АС7760ВА маршруту № 12 взяли пояснення.

За неодноразові порушення трудової дисципліни (порушення правил дорожнього руху) водія звільнили з роботи. Також проведені позачергові інструктажі з правил дорожнього руху з усіма водіями підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шофега Показати IP 6 Жовтня 2017 22:37
Пора вже давно Голєвим того Дембіцького звільняти,а то розрахункові гроші водіїв собі більшу частину забирає.Не пора вже перевірку організувати?
Гусь Показати IP 7 Жовтня 2017 00:51
Скаргу написав інший водій, якого підперли))).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus