USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку протиправно затримали автомобіль телеканалу, - очевидці. Доповнено

20 Квітня 2018 22:48
Водія ТРК "Аверс" протиправно затримали волинські патрульні буцімто через непокору поліції. Натомість очевидці переконують, що водій не порушував правил дорожнього руху та заявляють, що патрульна, яка наполягала на затриманні водія, ймовірно перебувала у стані алкогольного сп'яніння. Поліція цю інформацію спростовує: водія затримали через відмову надати документи, а патрульна була тверезою.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили працівники телеканалу, які стали свідками інциденту.

З їх слів, патрульні зупинили водія, коли той на робочому автомобілі повернувся на базу телеканалу. Причиною зупинки назвали те, що у водія, буцімто, не працювала одна з фар.

"Ми попросили, щоб нам показали відео, але на записі чітко не видно, чи дійсно в авто не працювала фара. Патрульна поводить себе агресивно, вживає нецензурну лексику і, швидше за все, п'яна. В неї нечітка мова, вона неадекватно себе поводить та хитається", - зазначили працівники телеканалу.

З їх слів, патрульні хотіли забрати водія, аби освідувати на вміст алкоголю в крові. Водій проти цього не протестував, проте за умови, що аналогійчий тест пройде і патрульна. За станом на 21:50 патрульні забрали водія у міськвідділ.

"Водій просто стояв і розмовляв, його взяли під руки та посадили в патрульний автомобіль. Повезуть, напевне, у міськвідділ", - кажуть працівники каналу та додають, що відразу після прибуття патрульних на місце події приїхали представники підконтрольних "Континіуму" ЗМІ - інтернет видання ВолиньПост.
У прес-службі патрульних спростовують інформацію про те, що патрульна поліцейська вживала нецензурний вислів при спілкуванні, поводилась агресивно та, можливо, була в стані сп’яніння. У поліції зазначають, що на відео з нагрудної камери чутно, що таких слів інспекторка не вживала, тобто в сюжеті цей звук накладений спеціально, аби дискредитувати правоохоронця.
Крім того, лікар наркологічного диспансера надав висновок, в якому зазначено, що вона була твереза. «Зауважимо, що всі інспектори перед заступанням на зміну проходять обов’язковий медичний огляд у лікаря. Тому слова «працівників телеканалу», нібито патрульна поводилась агресивно, вживала нецензурну лайку і «швидше за все, п’яна», абсолютно не відповідають дійсності, - йдеться у коментарі патрульних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Не патрульний Показати IP 20 Квітня 2018 23:26
А що для працівників ЗМІ ПДР не писані?
Євробидло до Не патрульний Показати IP 21 Квітня 2018 00:25
Пдр не писані усім атавістам та та та і людям які мають хоч якусь поважну аудиторію у фейсбук чи інших сайтах та мережах.
123 до Не патрульний Показати IP 21 Квітня 2018 08:38
Яке їшло такого і наїшло, безтолкові поліцай та проплачені журналюги. Це ви забулись як вихваляли цих телепнів в погонах які вони профі, от і отримуйте по заслузі, відчуйте і на собі повний безпредел реформи.
Юрист до Не патрульний Показати IP 21 Квітня 2018 09:31
А для працівників поліції закони, то як книжка на японській мові? Вона і ніби є, але знати і тим більше виконувати їх - то з області фантастики.
Леонід Показати IP 21 Квітня 2018 09:03
Все у стилі Аверсу, Начіпляли ярликів,а ти потім спробуй оправдатись.
не патрульний Показати IP 21 Квітня 2018 10:06
Чоловік їхав вночі з не робочою фарою. Патрульні законно зупинили щоб попередити дтп. А тут буря у склянці води, мол "мижжурналістизакондлянаснеписаний" ..... І хай не лякають своїм директором полісменів. Хай краще вимагають щоб директор забезпечив належний технічний стан автомобіля, яке належить підпиємству.
Вася до не патрульний Показати IP 23 Квітня 2018 10:05
Товариші міліціонери-поліціонери,вистачить уже тут вашої імбецильної писанини,ідіть охороняйте місто,може під час очікування хабарів,випадково,попередите якийсь злочин...Ото буде щастя!І пропіаритись тоді вже зможете сповна...
valdis peish Показати IP 23 Квітня 2018 10:56
явно буха або під наркотою була

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus