USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку власниця авто кидалася з кулаками на муніципалів

22 Жовтня 2017 09:14
Автомобіль, який перешкоджав руху в дворі житлового будинку, евакуювали патрульні поліцейські. При цьому власниця авто кидалася з кулаками на міниципалів та погрожувала правоохоронцям.

Про це повідомляє прес-служба луцьких патрульних.

«Відбувається конфлікт між працівниками муніципальної варти і невідомими особами, потрібна допомога патрульної поліції», - такий виклик отримав учора вдень один з наших екіпажів.

На місці події, на вулиці Кравчука, з порушенням правил дорожнього руху, стояв транспортний засіб, який перешкоджав іншим учасникам дорожнього руху. До того ж, з автомобіля вели торгівлю несертифікованими продуктами власного виробництва. Коли працівники муніципальної варти, які виявили правопорушення, попросили його припинити, водій пішов на конфлікт.

Патрульні встановили, що водій не мав при собі ні посвідчення, ні реєстраційного документа, тож за це, а також за порушення ПДР, винесли відповідні постанови.

«Крім того, ми вирішили в порядку ст. 265-2 КУпАП (тимчасове затримання транспортних засобів) цей автомобіль евакуювати на спеціальний майданчик, оскільки мешканці також скаржились на порушення ПДР з боку водія, тож ішлось про перешкоджання дорожньому руху», - розповів інспектор патрульної поліції Луцька Андрій.

Заважимо, що власниця транспортного засобу на співпрацю не йшла, погрожувала правоохоронцям, знімала їхні дії на камеру. До того ж, кидалась з кулаками на працівника муніципальної варти, що зафіксовано відповідною заявою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Пеця Показати IP 22 Жовтня 2017 11:28
Ви телепні авто стояло . Як ви оприлілили хто водій ?
Люди з села Показати IP 22 Жовтня 2017 11:31
Був би Lexus, стояли би мовчки з об*ср*ними штанами, а так Москвич, то можна і групу захвата викликати, і спецпідрозділ
Пеця до Люди з села Показати IP 22 Жовтня 2017 12:30
100 % . Лексика вони ходять як обіср....ані і не бачать . А тут москвич можна статистику підняти .
Люди з міста до Люди з села Показати IP 22 Жовтня 2017 15:11
Щось я не бачив, щоб з Lexus'a торгували продукцією власного виробництва. Тобі подобаються її дії? То запроси її до себе в двір торгувати.
Цікаво Показати IP 22 Жовтня 2017 11:56
"на вулиці Кравчука, з порушенням правил дорожнього руху, стояв транспортний засіб, який перешкоджав іншим учасникам дорожнього руху"(С) - а де ці фотографії, чому не приклали, бо з тих що є видно зворотню картину. Не на вулиці а у дворі, можливо є знаки заборони в'їзду. "оскільки мешканці також скаржились на порушення ПДР з боку водія, тож ішлось про перешкоджання дорожньому руху"(С) - а це вже взагалі новий анекдот. Мешканці поскаржилися. А віони взагалі колись читали ПДР, як вони це визначили? Порушення ПДР тепер мешканці визначають? І згідно цього виносити постанову та евакуювати авто в присутності власника? Повне попрання всіх існуючих законів! Цілком логічні дії тої жінки, кожен би на її місці отримав би ті самі емоції і поступив би так само. Висновки взяті на основі статті та фото і абсолютно не на захист тої жінки, бо мене теж дістають подібні випадки, коли понаставляють авто і мали всіх десь. Але дії цих ципалів та поліції реально шокують. А що було б якби там стояв мерс?
!"№ Показати IP 22 Жовтня 2017 11:57
Щось забагато контужених власниць автомобілів, останнім то часом!
555 Показати IP 22 Жовтня 2017 12:27
прохання до власника авто опублікувати відео
Микола Показати IP 22 Жовтня 2017 14:38
Все правильно. Ви не живете в будинках, що біля "варшавки". Якщо нічого не казати, то наглі торговці і в під'їзді і на сходових площадках будуть торгувати. Є відведені місця для торгівлі - там і торгуй.
!!! Показати IP 22 Жовтня 2017 15:40
Моя подруга була свідком цього "цирку". Згідно ст. 265-2 КУпАП :"У разі якщо розміщення затриманого транспортного засобу суттєво не перешкоджає дорожньому руху, такий транспортний засіб не може бути доставлений для зберігання на спеціальний майданчик." А на фото добре видно, що автомобіль не перешкоджає рух! А Lexus таки був, припаркований на тротуарі біля проїзджої частини, на що поліцейські не реагували. Чому не пишуть про те, що чоловіка взяли у кайданки, який не був власником авто, без всіляких пояснень? Власниця спокійно погодилась сплатити штраф, на що поліція визвала евакуатор, та вимагала сплатити за це 750грн.
Олена Показати IP 22 Жовтня 2017 15:44
Ваша інформація не відповідає дійсності!!!! Цікаво хто джерело? Ви повинні понести відповідальність за наклеп!
ххх Показати IP 22 Жовтня 2017 16:54
а муніципали не бачать що поруч за парковку гроші беруть,а паркомата не має?
сс Показати IP 23 Жовтня 2017 11:04
дурдом! то треба було муніципалам за торгівлю їх виганяти. Причом тут як стояло авто, в дворах купа таких стоїть і раком і боком і як хочуть, пройти і проїхати в дворі завжди тісно бо дуже багато машин. А тут якась дурня . Або події висвітлені неправильно. ЗА ЩО Забрали????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus