USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку затримали нетверезого водія, який спричинив ДТП

5 Жовтня 2018 23:51
Патрульні поліцейські у Луцьку затримали водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Волинської області.

"На перехресті вулиці Боженка та бульвару Дружби Народів у Луцьку сьогодні, 5 жовтня, приблизно о 21.00 водій «Лади» не врахував безпечного бокового інтервалу та зіткнувся з Daewoo", - йдеться у повідомленні.

При спілкуванні інспектори виявили у водія «Лади» ознаки сп’яніння, що й підтвердила перевірка.

На винуватця оформили 2 протоколи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
! Показати IP 6 Жовтня 2018 06:04
2.47 проміле - хто не знає, це дуже-дуже багато. Це стан десь наближений до того, коли ледь йдеш попри стіну, але дуже хочеться прилягти. Це більше, ніж 0,5 на душу. За кермування в ТАКОМУ стані треба давати кримінальну статтю (типу замах на вбивство чи щось таке)
Вася до ! Показати IP 6 Жовтня 2018 10:58
" у Луцьку ЗАТРИМАЛИ водія.." затримали називається після дтп, а чому не до дтп?? що той патруль робить? тільки фіксує вже накоєне??? і цим потім вихваляється що затримали нетверезого водія!!! почитайте їх публікації, на приклад: у Луцьку затримали 3 нетверезих водіїв! починаєш читати - всіх затримало дтп, а потім приїхали патрульні!!!....
блях Показати IP 6 Жовтня 2018 08:31
нема? розходимся. їм можна
???? Показати IP 6 Жовтня 2018 10:58
У людей алковироби е продуктом харчування, які офіційно продаються у продуктових магазинах. То за що наказувати цю людину, яка зробила звичайну дію - смачно поїла. У раціоні їдла був алковиріб. Чого тут такого. Ну змінив він свій стан. Став ситим. За що ж його карати? За те, що він хотів їсти і поїв? Але це закономірна біологічна потреба. А заборона їсти це не демократично.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus