USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У луцьких тролейбусах встановлять GPS навігацію?

20 Травня 2014 15:50
Для того, аби люди з обмеженими можливостями могли скористатися послугами електротранспорту, у тролейбусах озвучуватимуть зупинки, а також встановлять GPS-навігатори.

Про це повідомив під час засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури та мови сьогодні, 20 травня, заступник Луцького міського голови з економічних питань Тарас Яковлев.

Нагадаємо, після підвищення цін на проїзд у маршрутках лучани почали все частіше користуватися тролейбусами.

До слова, у березні минулого року запровадили подібну система стеження за рухом автобусів. Дія цієї системи розповсюджується на всі автобуси, що рухаються маршрутами міста.

Спеціальне програмне забезпечення відслідковує рух кожного автобуса та його номер. На екран монітора виводиться інформація про його місцеперебування, швидкість, маршрут, запізнення чи випередження графіка. Все прив’язано до мапи міста Луцька, де відображені вулиці та зупинки.

Таким чином, усі дані про роботу автотранспорту надходять до центру обробки інформації і подаються організатору у формі електронних звітів. Згідно з результатами роботи, кожен перевізник звітується на засіданнях виконавчого комітету.

Другим етапом автоматизованої системи управління громадським транспортом було запровадження у салонах автобусів озвучення зупинок і зокрема наступної.

Зазначимо, проведення робіт здійснили без залучення бюджетних коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Роман Показати IP 20 Травня 2014 15:59
Нехай Тарас Яковлєв озвучить питання повністю і розкаже за якими цінами все закуплено і які додаткові витрати, а не говорить загальними фразами ....
Лучанин Показати IP 20 Травня 2014 16:48
А за які кошти?
мршрутчик Шніпельсон Показати IP 20 Травня 2014 18:43
Ставте ставте - це важлива опція для пенсіонерів. Та і тепер водії тролейбусів не зможуть підшабашити на стороні, атже тепер все під ЖІПІЕС моніторингом!
відкат+ Показати IP 20 Травня 2014 19:17
Нехай Тарас Яковлєв озвучить питання повністю і розкаже скількі до власноі кішені покладуть шнобелі при тому що зарплатня не виплачуется рабам
Anonymous Показати IP 20 Травня 2014 20:27
на кой хрен в троллях той джи пи эс ??? этот транспорт вообще ездит только до 19:00 на сколько я видел потом его на улицах вообще нету ... вообще тролли это как программа но она работает только в тестовом режиме ... пустили бы лучше те тролли но маршруту 15 и 15а было больше от них пользы ... все маршруты по Луцку http://www.eway.in.ua/ua/cities/lutsk/routes
Лучанин Показати IP 20 Травня 2014 21:07
напевно GPS буде стояти для того щоб тролейбус не обігнано іншого тролейбуса, як маршрутки один одного, не поїхав тролейбусник заробити лівачок десь у якомусь селі....Клоунада.
Лучанка до Лучанин Показати IP 21 Травня 2014 09:52
Напевне , GPS встановлять для того, щоб можна було дізнатись, коли прибуде тролейбус, а не чекати по півгодини марно.
Аліна Показати IP 20 Травня 2014 21:28
Давно пора! Перед встановленням не забудьте хоча б помити ті тролейбуси.
Анонім Показати IP 20 Травня 2014 23:52
у тролейбусах встановлять GPS-навігатори.....НАВІГАТОРИ???....ви теж це прочитали? а душові кабінки не встановлять? а тролейбус по автобану до парижу буде курсувати? йо-Пан-ий стид.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus