USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вулицями Луцька їздить на третину більше тролейбусів

20 Травня 2014 11:46
У Луцького підприємства електротранспорту збільшилась денна виручка, зокрема, з того часу, як подорожчав проїзд у маршрутках. Окрім цього, вулицями міста цьогоріч їздить на третину більше тролейбусів, ніж минулого року

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 20-го травня.

Торік ЛПЕ заробляло вдень від руху тролейбусів 10 тисяч гривень, на лінії було 21-23 «рогатих», в 2014-му їх кількість на маршрутах зросла до 36, відповідно, каже заступник міського голови Тарас Яковлев, почали заробляти 14 тисяч гривень.

«Люди почали пересідати на тролейбуси. Раніше денна виручка ЛПЕ була 14 тисяч гривень. Після того, як відбулося подорожчання проїзду в громадському транспорті міста, то депо почало заробляти до 17 тисяч гривень», - зауважив Тарас Яковлев.

Хоча підприємство почало більше заробляти, однак людям досі боргують зарплату на суму понад мільйон гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 20 Травня 2014 11:50
Слава тролейбусам !
До анонім Показати IP 20 Травня 2014 11:55
Ти откуда не із Донецка часом .У Магадн не збираєшся, ця земля за вами плаче.Путін сказав,що ви всі З Луганська,Донецька і Криму проситетсмасово у Магадан.Вперед тм класно,чемоданики зібрали і миттю там.Україна погана,хто ж вас тут держить,примари.
TFA Показати IP 20 Травня 2014 12:30
Цікаво, звідки взяті цифри 21-23 тролейбусів минулого року. Було так само як і зараз.
Вовк Показати IP 20 Травня 2014 14:22
От би ще за пільговиків взялися що посвідчення покупляли (не маю на увазі громадян які дійсно це заслужили) цікаво тоді на скільки виручка збільшилаcя ? p.s. а народу і справді побільшало, їдучи після роботи неможливо зайти у тролейбус, давненько такого не було!
Марина до Вовк Показати IP 20 Травня 2014 15:41
Проблема ще в тому, що багато людей віддають квитки кондукторам назад. Можна зрозуміти кондукторів, яким місяцями не виплачують зарплату, але так діло не піде. А кількість тролейбусів нітрохи не збільшилась - можливо в якийсь конкретний час хіба що. Чекаєш часом 30 хв і мусиш сідати в маршрутку.
Підтримую TFA Показати IP 20 Травня 2014 17:23
Не відомо хто і з яких причин говорить неправду! Середній випуск тролейбусів в 2013 році був вищим ніж в 2014 році! В попередні роки депо могло б бути успішним підприємством, якби не лізингова угода за автобуси, яку заключив бувший директор Кубицький під тиском бувшого мера Шиби в 2007 році. З 2008 року почалась заборгованість по зарплаті. За ці роки депо власними коштами заплатило за автобуси біля 12 мілліонів гривнів. За ці кошти могла бути повністю виплачена зарплата, сплачені внески в пенсійний фонд, податки, борги за матеріали та послуги. Якщо депо не буде платити лізинг (а це ще велике питання - як вирішить суд), замінить власні автобуси на орендовані автобуси (кращий варіант), гірший (рахуємо тільки економіку) - заміну на тролейбуси, в т.ч. польські тоді не потрібно великого розуму, щоб працювати з прибутками. При одній умові - припинити збільшувати штат керівників і прийом в депо кумів, сватів та тих кого погнали з інших установ. А Яковлеву повинно бути соромно!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus